Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (353)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Mohl by jste prosím ustoupit z toho koberce? '' ------- Tu norskou věc mám, ale ještě jsem ji neviděl. U tohle jsem si zprvu povzdechl, ach jo, další věc s mstícím se Neesonem. Posledně mu unesli dceru tak lámal krky a zamačkával ohryzky kdesi na Balkáně, tady je to syn a mrazivé pustiny kolem Denveru. Naštěstí to vezme tak trochu jiný obrat i grády a nejedná se o osamnělou pouť mstitele. S radostí jsem zase po čase viděl Lauru Dern a mám dokonce po hříchu pocit, že to je od doby kdy v dvaadevadesátém na Isla Nublar prohrabávala rukou triceratopsí bobek poprvé. Naštěstí od určité fáze převezme dění ve filmu do rukou mafie a tak divák nemusí kroutit hlavou kde ten silničář vzal všechny ty zabijácké schopnosti. Vždycky jindy je totiž Neeson bývalý agent, nebo vysloužilý voják a tak se to dá chápat, ale silničář? Každopádně jak vidno i silničář se umí nasštvat a tak bych si ty každoroční hlášky na lehce poprášené silnici sněhem ve stylu ,,silničáři zase zaspali'' sakra rozmyslel. Kdo ví kdo poslouchá a jak moc se ho to dotýká jeho profesionální cti ! :-). Od poloviny se film stává černou komedií a s tím i končí a tak nějak jsem ke konci nevěděl co si o tom všem myslet. Ale bavilo to, to jo byť z toho šla na člověka slušná kosa. Až tu bude zase někdo u 5 cm poprašku mluvit o kalamitě ať si vybaví ty třímetrové závěje z tohole filmu ! :-). Dávám za tři medvědí zuby. * * * ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno v kině. Mám DOST! Ani nejsem schopen vztyčit nějaké to procento k dobru. Tak jako tak je to ODPAD jak vyšitý. Pamatuji si loňský ENTEBBE, kterému jsem dal také odpad (prvně v kině). No a čeho jsem se dočkal nyní ? Mého druhého odpadu v kině! To už je opravdu něco špatného v této dimenzi. Jak to mám sakra popsat ? Má to mít černý humor ? No já teda nevím, mě přijde, že to byl nějaký pokus o mix žánrů – a těžce se to nepovedlo. Ani ten Liam Neeson, kterého zbožňuji, to moc nevytrhl. Zde mu role vůbec nesedla a ani to moc dobře nezahrál – asi za to ani chudák nemohl. Celé to bylo suché, bez nápadu, bez vtipného momentu. Žádná přestřelka či vyvraždovačka nebyla zajímavá, prostě nic. Filmy s černým humorem mám rád, ale tohle ? Jedna trapná postava střídala druhou. Především hlavní záporák byl totální kokot. I to mělo spoustu nudných dialogů, které sem naprosto nepatřily. V úvodu si Neeson podá tři gaunery (opět nic co by mě bavilo, nuda) a poté se už v podstatě nic výrazného neděje. Ani to finále za nic nestojí. Dějová linie s indiány ? Bože dyť tahle tématika indiánů ? Sami se ztrapňovali. I když to mělo být odlehčené s tím oním černým humorem. A ani se už nepozastavuji, že je to tu na CSFD v červené barvě. Asi nemám vkus, nevím. Chtěl jsem se po dlouhé práci v kině odreagovat a ona se z toho stala taková sračka. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $32,138,862Tržby Celosvetovo $76,419,755Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,979,224Tržby za predaj DVD v USA $2,347,792║ Liam Neeson je v takejto polohe už toľko krát vyvarený či prevarený, že už nemá čo ponúknuť, aj keď režisér sa snaží byť pri likvidovaných osobách veľmi originálne informatívny. Takže len taká všednejšia jednohubka. /60%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jediný význam zhlédnutí tohoto remaku je dle mého pouze v případě, že jste neviděli skandinávský originál se Stellanem. Což je i můj případ (a pravděpodobně se k tomu jen tak nedostanu) a vlastně jsem se těšil na další z pomstychtivých rolí Liama Neesona, jež jsou pro něj jako dělané (pevně doufám, že jich bude dostatek i po té pseudokauze). Cold Pursuit je spíše než drama černou komedií s hrozným hlavním záporákem (nejspíše záměrně) v režii stejného člověka jako originál (zajímalo by mě, jestli některé scény pouze replikoval). A z toho všeho vylezla neškodná sedmičková záležitost, u které jsem občas bohužel nevydržel pozornost a mírně se nudil. Rozhodně ale podobné žánrovky potřebujeme.. PS : Laura Dern je ve filmu opravdu hodně krátce. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10 Hodně svérázný počin, který tak trochu dlabe na dramatičtější tóny (což by se u thrilleru očekávalo) a místo toho představuje pomstychtivého Liama Neesona v černé "skoro" komedii, která do polozmrzlého žánru přináší svěží vítr. Po akční stránce tu bohužel není vůbec nic zajímavého, ale solidně to šlape a péče, jakou tady dostávají vedlejší postavy (jenž moc dlouhou životnost nemají) je úsměvným zpestřením. Pohodička. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • V čase 01:26:27, kdy přicházejí Indiáni do foyeru horského hotelu, sedí v křesle dívenka s rouškou a snaží se přes ni napít. (Scott67)
  • Liam Neeson se ve filmu objevuje v roli otce postavy, kterou hraje Micheál Richardson. Neeson je pak otcem Richardsona i ve skutečnosti. (BS)
  • V New Yorku zrušili slavnostní premiéru na červeném koberci kvůli rasistické kauze britského herce Liama Neesona, který má ve snímku hlavní roli. Herec se v rozhovoru pro The Independent přiznal, že kdysi chtěl zabít černocha poté, co muž tmavé pleti znásilnil jemu blízkou osobu. Reportéři se o zrušení premiéry dozvěděli dvě hodiny před jejím oficiálním začátkem. Tato kauza měla také dopad na finanční stránku filmu v USA, kde si film po prvním víkendu promítání odnesl jen 10,8 milionů amerických dolarů. (Waltz)

Reklama

Reklama