Reklama

Reklama

Všechny malé zázraky

  • USA All the Bright Places
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva náctiletí s osobními problémy si mezi sebou vytvoří silný vztah, když vyrazí na očistnou cestu na neobvyklá místa státu Indiana. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Romantiky zde bylo tak akorát. Oba hlavní představitelé jsou velmi sympatičtí a oba bojují se svými vnitřními démony. Zatím co ona si to přiznává a pomalu se zotavuje, on se v tom naopak více a více utápí a má pocit, že právě kvůli tomu ubližuje ostatním. Pomalejší rozjezd filmu vyvažuje lehká melancholická romance, která vústí v bombu plnou emocí. Konec je opravdu i pro ty největší drsňáky emočním peklem. Mě ale v tom příběhu něco chybělo, nějaká ta zajímavost, jiskra, která by to všechno oživila. Možná více zosobnit hlavní hrdiny divákovi, abychom si k nim tu cestu našli bližší než takhle. Proto hodnotím průměrem, ale rozhodne je to lepší průměr. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě teen romance, jak jsem čekala, což mě příjemně překvapilo. Oba hlavní hrdinové tak nějak neví, co se sebou, takže z toho nakonec vznikne celkem slušné drama se zajímavými zvraty v ději. Konec určitě hodně lidí dostane, mě osobně ale hodně chyběla psychologická stránka Theodora, vzhledem k okolnostem v ději. Věřím, že v knize je to popsáno o dost lépe. Myšlenka filmu je ale přesto velmi silná. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

průměrná teen slaďárna,která sice ze začátku vypadá na slušnou emocionální podívanou,ale nějakým divným zázrakem postupně vyšumí do ztracena a po emoční stránce na mě nezafungovala.Možná jsem už moc velký cynik,ale podobných filmů vzniká každý rok několik a dobrý soundtrack to nezachrání.Tady jsem se navíc nemohl ubránit pocitu,že oproti knížce (kterou jsem nečetl) tu dost podstatných věcí chybí...60% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Střední škola je bezednou studnicí námětů. Deprese zase metlou mnoha mladých lidí, kteří by se naopak měli radovat ze života. Příběh dává jistou naději, většinu času však pluje na melancholické vlně a samotný závěr je pak klasickým slzavým údolím. Všechny malé zázraky nejsou filmem do nepohody, ovšem ve vhodnou chvíli budou tou nejlepší možnou náplastí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Matematika asi nepustí, pretože nechápem, ako môžu mať dvaja "náctiletí" dokopy 45 rokov. Nevadí. Viac vadí, že Netflix pokračuje vo svojej vyprahnutej korektnosti a mení si literárne diela, ako sa mu zapáči. Proste ak spisovateľ napíše vychrtlý blonďák, tak Netflix to zmení na inžiniera z Ugandy a môžete sa aj posrať. Na druhej strane našťastie nepopustil uzdu svojej zvrátenej fantázii a ani jedna z postáv sa na konci nepremení v úchyláka, ani si nechce zmeniť pohlavie. A tomu by sme mali v prípade Netflixu byť nadmieru vďační. Ponechal to v rovine dvoch normálnych heterákov s tínedžerskými problémami, žiaľ s plochými dialógmi, ktorým niekedy chýba hudba. V hluchých pasážach je tej hudby zas až habadej a naozaj kvalitnej. Divák však často máva pocit, že ide len o nejakú konverzačku, v ktorej totálne chýba chémia. Podľa mňa nevhodne vybraná dvojica. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv se film odehrává v Indianě, natáčení probíhalo v sousedním (východním) státě Ohio. (noelcoward73)

Reklama

Reklama