Reklama

Reklama

Snímek Siberia sleduje amerického překupníka diamantů Lucase (Keanu Reeves), který vyráží do Petrohradu prodat vzácné modré diamanty pochybného původu. Když se mu obchod záhy zkomplikuje, vydá se na Sibiř hledat svého partnera, který zmizel i s jejich diamanty. Tam se zamiluje do Katji (Ana Ularuová), majitelky sibiřské kavárničky. Čím dál více se zaplétá nejen do jejich vášnivého vztahu, ale také do zrádného podsvětí obchodu s diamanty, z něhož se nedokáže sám vymanit. Lucas zoufale hledá únikovou cestu ze světa, odkud již není návratu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (127)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Siberia nie je žiadnou cieľavedomou kriminálkou alebo napínavým thrillerom. Do žánru neprináša nič než podpriemernú snahu s výnimočným hercom, ktorý však pri podobne nezáživnom scenári nemôže urobiť žiadne veľké zázraky. Ak nepatríte medzi skalných fanúšikov Keanu Reevesa, filmu sa pokojne oblúkom vyhnite. A možno to urobte aj v prípade, že Reevesovi tak ako ja veľmi fandíte. Neprídete skutočne o nič. 3/10 ()

merops 

všechny recenze uživatele

Když už někomu stojí za to natočit thriller o americkém překupníkovi, co chce střelit cinklé diamanty ruskému mafiózovi, tak se divím, proč ještě nikdo nenatočil thriller o Karlovi H., který za statisíce prodával prokazatelně neúčinnou léčbu smrtelně nemocným pacientům. Že by kmenové buňky netáhly tolik, co modré diamanty? ()

Reklama

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Diamanty? Rusáci? Hmm.. celej skript je postavenej na "takhle to chodí v Rusku, takhle v Americe" a časem to začne kurevsky srát, pak občas nějakej ten šuk, ruský kecy, kecy a zase kecy, to je zhruba celej film. Jedna scéna mě, ale celkem rozesmála, svou debilitou, Katja se vkrade Lucasovi do kšeftů a pak pláče, že musí sakovat péro místrovi. A koho vůbec zajímaj ty zkurvený malý mrdky, co si můžeš strčit do prdele jako anální kolík? Už je to dlouho, co jsem viděl trajler, ale nemám kurva tucha, co jsem to musel být za píču, aby mě tohle jen trochu lákalo. A ten konec? Dobrý vidět Kýnovo oko. :) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Reeves spadol od Matrixu až do rumunského lesa. Dokonca mu nielen vybrali film, kde sa polovicu času hovorí cigánštinou, ale on sám sa na toho cigána začína aj podobať a dobrovoľne zasúva treťotriedne prostitútky, pardón herečky. A pritom v bežnom živote je to taký sympaťák, čo chodí metrom a húli lacnú trávu. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Nebyl to vyloženě nepovedený film. Víc než na akci nebo kriminální zápletku se možná soustředil spíše na milostný vztah. Celkově se na to dívalo velmi dobře, atmosféru se podařilo vytvořit na jedničku, herci vybráni také dobře. Ale k celkové spokojenosti tomu ještě velký kus chyběl. A to je škoda. Navíc nechápu ten šílený konec. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se Winnipegu v Kanadě a v Rusku v St. Petersburgu. (ČSFD)
  • Značka vodky Sibirskaya Rosa – v překladu „Sibiřská rosa“, která se objeví ve filmu, ve skutečnosti neexistuje. (ČSFD)

Reklama

Reklama