Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pochoutkový nebo hermelínový? Sníst, co si člověk nadrobil? Zabalit? Lenka (Eliška Křenková) přijede do Prahy za svým chlapcem, ale hned z kraje romantické večeře od něj dostane nehoráznou nabídku, kterou nemůže řešit jinak než útěkem. Ostatně útěky jsou pro Lenku typické, jak se postupně ukáže. Poslední spoj domů ujede před nosem, další pojede až ráno, co celou noc v Praze? Kousek od nádraží Lenka narazí na Nonstop lahůdky a rozhodne se uklidnit jídlem, což je pro ni taky typické. Postarší majitel Lahůdek Karel (Miroslav Krobot) taky vypadá, že má nějaký problém. A zatímco Lenka svoje problémy řešit neumí, ty cizí řeší okamžitě. (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

yarca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krobot se usmál! Neuvěřitelné! Jeden večer plný propletenců s jednou rodinou a jednou "hezkou zrychlenou". :-) Kdyby to napsala Rozamunda Pilčrovic, tak by se hlavní hrdinka buď vrátila k zmoudřelému ex nebo by si začala s pohledným revizorem. Ale protože to napsal Pavlíček, dopadlo to, jak to dopadlo. Protože takovej už je holt život... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nonstop lahůdky jsou takové malé velké televizní divadlo. Všechny postavy mají propojené osudy, nevzdalují se příliš daleko od sebe a celé to stojí a padá na dialozích o smyslu života. Jako nápad to není špatné, taková dvojice Kopta/Sedláčková má v sobě výrazný komický potenciál, ale za hranici parodie se naštěstí nepropadnou. Pro milovníky toho méně podbízivého obsahu na ČT ideální volba. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný komediální scénář s živými dialogy a krásně vypointovanými scénami je základ jednoho nočního propletence osmi postav, který pěkně graduje. Tomáš Pavlíček tohle umí. A Jan Hřebejk to umí natočit. Hereckému oktetu vévodí srážka pohledů na svět nejlepší naší mladé herečky Elišky Křenkové a hvězdy na stará kolena Miroslava Krobota. Fakt už jsem se u ČT takhle dobře nebavil, ani nepamatuji. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhého dílu čtyřdílného televizního cyklu je hned na první pohled jasné, že pod každým z příběhů je podepsán jiný tvůrčí tým. Po ženském ztvárnění citlivého tématu na nás Jan Hřebejk vyrukoval s živelným mixem Zelenkovské absurdity, osobitosti Dejvického divadla a americké crazy komedie stylu, co všechno se může stát jedné noci. Klasický Krobot (rád bych ho už viděl v jiné poloze), chemie, která mezi ním a Eliškou Křenkovou funguje a jejich rozdílné pohledy na řešení problémů. Dále mi dejte lahev rumu, deset deka lahůdkového salátu, několik specifickým postaviček a máme menu, které jen tak v každé večerce neseženete. ()

Batyskaf 

všechny recenze uživatele

Hele, překvapivě dobrý. První půlka lepší než druhá - ale v rámci televizního žánru a pravděpodobného rozpočtu dávám ****. Trochu to bylo samotářsko-knoflíkářsko-zoufalecké, ale ne nijak okatě. Jamrtál je dobrá kulisa a kdo tudy jezdí ráno a večer na kole, ví, jak je tam dusivo. Normálně jsem z toho dostal chuť na deset deka pochoutkáče. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • „Já tyhle klasické chlebíčky nemám ráda! Jedině vajíčkový, ten můžu. Byla to pro mě trošku výzva se jimi cpát, a ještě ke všemu ve tři ráno,“  prohlásila Eliška Křenková o scéně z lahůdek. (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo v pražských Nuslích. (Duoscop)

Reklama

Reklama