Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel (Ondřej Vetchý) podle svého zvyku tráví i tuhle zimu v lese a v opuštěných chatových osadách. Nekrade, neničí, má vypracovaný systém, jak vyžít s minimem a nezanechávat stopy. Teď je ale něco jinak. I když se Karel umí lidem vyhýbat, má čím dál víc pocit, že ho někdo sleduje. Z pronásledovatele se nakonec vyklube kluk (Václav Švarc) na útěku před zákonem. (Česká televize)

(více)

Recenze (80)

czprava 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to už asi popáté, ale zase mě to přikovalo až do samého konce. Karlova věta "!lidem se vyhýbám" je už pár let moje životní motto, lidi jsou fakt humus, kterýmu se nedá věřit. Nemám rád lidi. Nesnáším je, zrušil jsem všechna přátelství a kamarádství. Nevěřím nikomu a ničemu. Lidi mě neskutečně s***u. Nádherný film plný pravdy a lidech a jejich mnohdy maskované zrůdnosti. ()

Eire 

všechny recenze uživatele

Epizóda ktorú utiahol na svojich pleciach skvelý Olda Vetchy... Aj tí policajti , nie z 1. oddelení boli skvelý... Páči sa mi že Vetchy dokáže zahrať  hrobnika, či futbalistu v skvelých komédiách, cez charizmatických vyšetrovateľov ale aj kriminálnikov aj socky... A je to vždy uveriteľné. Stihlo sa to tesne pred covidom. 85% ()

Reklama

Brtniik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zérie vygradovala, kdy dosud to byla přetlačovaná mezi partnery (a někdy penězi), nyní, v podstatě „správňákovi“, vlezli do života dva (až tři) magoři, které „musí“, ač nerad, před sebou navzájem zachraňovat. Ovšem je-li magor hoden toho slova, nedá se nic dělat... ----- Nevím, je-li na místě generalisovat, ale nemohu se zbavit pocitu, že vždy vše podělaly dámy. Všiml jsem si ještě jedné jistoty – přesto, že pokaždé utíkají, nakonec se ke svému magorovi vždy vrátí. Např. ve filmu Všechno bude, či (za starší tvorbu) Jízda (1994). Čili vypadá to, že heslo: „Kdo chce kam, pomozme mu tam (přesto, že ani nemusíme)“ stále platí a nic s tím neudělá ani český Old Šetrhend – Ondra Vetchý. ----- Série byla velmi zajímavá a rád si ji o5 šlehnu i přesto, že budu vědět, kterak vše dopadne... Díky ČT! ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm....Příběh dvou psanců toulající se lesem by byl blíže mého srdce...sem tak přemýšlel co by bylo dál....Karel řekl povedené rodince zmizte, vzal si pistoli i tělo a oboje zahrabal v lese, čímž se dopustil trestné činnosti zatajování trestného činu.... Železniční zastávka Skalsko na Mladoboleslavsku, kde všichni čekají na vlak, by se vlaku nedočkali, trať i zastávka je mnoho let zrušena. Jednalo se o jednokolejnou neelektrifikovanou regionální trať.Jen příležitostně sem zajíždějí historické drezíny či vozidla. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ondřej Vetchý a okouzlující Marika Šopovská a velice zajímavý a napínavý snímek. Klidně bych snesl i víc. Skvělý scénář, dobrá kamera a vynikající herecké výkony řadí tohle dílo - podle mého subjektivního názoru, na druhé místo z uvedených čtyř. Nemůžu si pomoct, ale nejvíc mě zaujalo Až budou krávy lítat. Tenhle příběh měl ale přeci jen jednu věc, kterou neměl ani jeden z předchozích tří. A tou je překvapivé vypointování, kterého asi jen málokoho nechalo chladným. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Při prvním setkání s policií Karel (Miroslav Krobot) tvrdí, že nemá mobilní telefon, protože ho nepotřebuje. O chvíli později při odchodu podává policista Karlovi vizitku, že má zavolat, pokud si na něco vzpomene. Jeho odpověď zní, že „zavolá“, ale to asi těžko, protože jak sám řekl, mobil nevlastní. (Petr.Penicka)
  • Železniční zastávka Skalsko na Mladoboleslavsku, kde všichni čekají na vlak, je už mnoho let zrušena. Jednalo se o jednokolejnou neelektrifikovanou regionální trať. Jen příležitostně sem zajíždějí historické drezíny či vozidla. (sator)

Reklama

Reklama