Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

BigBang 

všechny recenze uživatele

Skvělý komediální seriál, ideálně ke sledování v kolektivu. Díval jsem se s velkou radostí a po dlouhé době jsme se chechtali u něčeho společně se synem. Lajna s03 ve mně vyvoávala proud emocí, v rychlém sledu smích i slzy. Těšili mě hlavní protagonisté, jak herci (a herečky!), tak ztvárněné charaktery. Vývoj postav byl sice místy překotný, ale pro mě osobně akceptovatelný. Karikovaný šovinismus a povrchnost postav jsou místy násilné, ale hrozící trapnost zachraňují přesahy do světa médií, která jsou podána stejně nemilosrdně jako hokej; a cameo pana Jágra beru jako přihlášení se tvůrců k tomu, že oni sami se nestaví nad tribalistický dav a též uctívají modly s ostatními. Celkově se tvůrcům podařilo protišovinistické vyznění podat bez povýšeného tupého moralizování, což je vždy vzácné a v aktuální sílící ideologizaci veškeré zábavy ještě vzácnější. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Snad i nejlepší série. Jako bývalému fotbalistovi (jak mi říká bývalý hokejista) se to líbí víc než přebor. Ale 4 hvězdy dát nemůžu. Suchánek je trapák. Nic jiného než dělat ze sebe blba za prachy nemůže. Tragéd. To samé si myslím o Genzerovi, který tady ani nehraje:))) Langmajer je výborný a Vágnerová jakbysmet. Táhnou celý seriál. Od začátku jsem Hrouzkovi přál, ikdyž trénoval Slovensko. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první série,kterou sem viděl celou a docela dobré vzhledem k tomu,že to trpí všemi neduhy Kolečkovi tvorby.Na jedné straně totiž Lajna servíruje geniální momenty,aby je následně shodila něčím kde nezná míru (to navážení do Slováků a jejich hokeje bylo dost křečovité).Naštěstí to vždycky zachrání Deniska,která je moji asi nejoblíbenější postavou a Hana Vágnerová si tuhle hodnou blbku dává s takovou lehkostí...70% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku dost nechtěné pokračování seriálu, který se ve svých dvou prvních řadách houpal od skvělých dílů k excelentním přehlídkám trapnosti. Té se bohužel trochu držel i zpočátku této sezóny, pak se ale vzpamatoval a v posledních dílech nám nedoručil jen perfektní hokej, ale i hromadu až ikonicky vtipných situací, které si budeme mile rád připomínat. Takhle se v Česku dělá seriál. Komerční televize se mají co učit. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U první série mě to nenapadlo, snad že v Havířově bývalo v ochozech víc lidí, než ve trojce na zápasech “mistrovství světa”, ale Lajna je bizárek. Vidět to nějaký cizinec, kterej má na háku Lajngoše, Džegra i celej slavnej hokej jako takovej, tak by si patrně klepal na hlavu, jak amatérsky můžou ještě působit seriály z produkce celoplošné televizní stanice. Pravděpodobně by nikdy nezměnil názor, protože by to v něm neprobouzelo ta emoční pohnutí, která se při sledování Lajny dostavují u mě. Trojka fakt vypadala, jak kdyby ji točili kluci odvedle, ale… Takže díky všem! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Ve finále s Ruskem nemají ruští hráči vesměs na helmách plexi, čímž ale porušují pravidlo číslo 31 odstavec IV. pravidel Mezinárodní hokejové federace, kterými se Mistrovství světa řídí. (mkali)

Reklama

Reklama