Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři z donucení se po letech znovu shledávají – tentokrát v rolích největšího světového detektiva a jeho věrného společníka & životopisce. Will Ferrell jako Holmes a John C. Reilly jako Watson spolu řeší vraždu v Buckinghamském paláci. Brzy pochopí, že pokud případ neobjasní do 5760 minut, královna bude další na řadě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

horor2 

všechny recenze uživatele

Bratři z donucení + režisér filmu Zocelovací kúra. Navíc název Holmes a Watson. Ještě pořád nic? Tak jinak, kdo čekal temnou detektivku s komediálním nádechem bude hooooooodně zklamán. Kdo čekal totální pičovinu, u které se zasměje, totálně vypne a nebude ji brát vážně a jako zneuctění klasiků, dostane příjemnou zábavu. :-P ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je klasickou americkou parodií. Tedy není moc chytrý, místy je nechutný a místy i trapný. Na stranu druhou je tam pár vtipných momentů, odkazů na vcelku slavné počiny a pár solidních hlášek. Vlastně jako jediný opravdový průser vidím přepálenou stopáž, která byť není extra dlouhá, pořád je nadměrná. Srazit patnáct minut dolů, by filmu dosti pomohlo. Normálně bych dala dvě hvězdy, ale díky tomu, jak zde vidím mizerné hodmocení, lehce nadhodnocuji. Za mne 50%. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Dobite ho ako tulenie mláďa!“ Mám rád absurdný humor, drastické hlášky („Spláchneme ju do záchodu.“), ešte drastickejšie nápady (masturbácia, Titanic, Billy Zane, miestnosť pre návštevy) a dvojku Will Ferrell/John C. Reilly. Takže som si Holmesa a Watsona celkom užil. Určite to nebola žiadna komediálna šupa a ide skôr o nevyužitú príležitosť, než o skvelú komédiu. Ale komu tak ako mne vyhovuje drsnejší humor, mal by si prísť na svoje. Oceňujem i rôzne vtipy súvisiace s temnou dobou, v ktorej sa dej odohráva (najmä ženy-doktorky a britský vs. americký systém). ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jste tento film neviděli, tak se mu vyhněte hodně velkým obloukem! Tahle debilita mě obrala o 90 minut mého života! Každou minutou jsem čekal nějaké zlepšení. Říkal jsem si "teď to přijde", "teď to musí přijít" a ono ne a ne! Trapnost nejtěžšího kalibru, co jsem kdy viděl. A to mám rád Willa Ferrella a Johna C. Reillyho. A co tam dělal Ralph Fiennes je pro mě záhada. Jeho účást v týhle....na to neexistuje snad ani slovo, by klidně mohla být v pořádku Věřte, nevěřte a já věřím, že by si na konci pořadu lidi mysleli, že se jedná o pouhou fikci! Díky pěkně, ale tohle už nikdy víc! To už si radši dám maraton seriálu Kameňák, než tuhle debilní zhovadilosti! Ministerstvo zdravotnictví by mělo vydat zákaz se na tohle vůbec koukat. Měl jsem si radši na hodinu a půl sednout na kaktus, udělal bych lépe. Odpat se třema vykřičníkama! ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Velmi podhodnocená komedie. Netvrdím, že úplně bezchybná, nebo špičková, ale určitě má svoje nezaměnitelné kouzlo. Ono taky co čekat jiného, když hlavní role vzali takoví dva herečtí uchyláci, jako je Will a John. To jde potom všechno samo. Včetně pár velmi úsměvných situací, (my máme v Americe spravedlivý soudní systém, je v něm porota složená z bílých mužů, co mají majetek), bezchybného hudebního vystoupení, plus pár odkazů a herců, kteří si dělají legraci sami ze sebe. Za ty tři, svoje poctivé hvězdy se vůbec nestydím a tenhle film vidím jako jasný důkaz, že nějakých 38 procent není ale vůbec směrodatných. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Studio Sony chtělo film po katastrofálních testovacích projekcích prodat streamovací službě Netflix, aby ho nemuselo nákladně posílat do kin. Avšak Netflix o koupi neměl zájem. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)
  • Zápas v ringu započal svým projevem známý moderátor UFC Bruce Buffer. (CjKukis)

Související novinky

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

23.09.2019

Ještě nemáme ani prosinec, a už se musím pustit do rozebírání nejkrásnějšího období roku, Vánoc. Můžou za to totiž herci Will Ferrell a Ryan Reynolds, kteří se teď čerstvě upsali novému muzikálovému… (více)

Třetí Sherlock se zpozdí

Třetí Sherlock se zpozdí

05.03.2019

Ať už za to může nabitý program hlavních hvězd Roberta Downeyho Jr. (Avengers: Endgame) nebo Juda Lawa (Captain Marvel), či snad náročné projekty režiséra Guye Ritchieho (Aladdin), nebo možná… (více)

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

01.03.2019

V Hollywoodu už pár let koluje nápad natočit film Trojčata, který by fungoval jako duchovní pokračování osmdesátkové komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem. Zatímco výše… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama