Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi. A pak se to stalo. Jeden zakopl, padl na druhého a oba povalili kotel s hříšnou duší. Toho využila hříšná duše. Rozběhla se k otevřené bráně, kterou zrovna staří čerti větrali a než se kdo nadál, byla pryč. Bylo zle. Luciper se rozhodl pro trest – čerti musí jít na svět a každý přivést do pekla jednu hříšnou duši. Pak jim bude odpuštěno. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (194)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, ale neurážející pohádková podívaná s prostinkým příběhem, přepálenou délkou, nevyrovnanými hereckými výkony, ale bez dementního kameňákovského humoru a s kýčovitou, ale ve výsledku docela pěknou kamerou a atmosférou. Nic světoborného, avšak od mistra Trošky jsme zvyklí na mnohem větší pekla. Dětem se to nejspíš líbit bude, dospělí to bezbolestně přežijí a za dva roky to v televizi ostudu neudělá. Takže vlastně docela úspěch. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Taková typický "Troškovina"-hodně barev, hodně čertů, hodně radosti nad pořádnou kládou, efekty jak ze 70.tých let, spousta převleků, kouzel, milostných troj až petiúhelníků, ale- dá se na to dívat a celkem to i pobaví..Takže jedna z lepších pohádek poslední dekády, kdy je to fakt žalostné...škoda jen, že se to snažilo okopírovat S čerty nejsou žerty, tudíž byl konec znám předem...50% ()

Reklama

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Bravó! Troška po dlhšej dobe nakrútil film, ktorý nie je totálna kravina, a nemal som po pol hodine nutkanie ho vypnúť. Áno, je to len klasická česká rozprávka, navyše veľmi prevarená (väčšina nápadov je trebárs okato prebratá z mojej obľúbenej klasiky S Čerty nejsou žerty), a nie je tak úplne pre deti, ale má to pekný spád, dobré rozprávkové kulisy a čertov, ktorí nelezú na nervy. Čakal som veru väčšiu katastrofu. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Mě už to fakt nebaví! Zas a pořád a zas a pořád dokola. Pohádka o hovně, NIC se tam neděje, jenom kecá. Jako děcko bych v bolestech chcípnul nudou. A pak je tu ještě druhý mor současné pohádkové tvorby a tou je hlavní hrdina debílek, který se NIJAK nezapřičiní o to, aby získal svoji (otravně ukňouranou) milovanou. Neudělá lautr nic, všechno za něj udělají čerti. Morální dno. Casting příšerný, postsynchrony ještě horší (zvuk zní strašně uhlazeně a dokonale). To, že je v hlavní roli Jakub "protekční píčus" Prachař už ani komentovat nebudu. A nechápu, jak vůbec můžou v tomhle pekle mít nějaké duše, celý úvod připomínal spíš nějaký ústav mezi retardy než peklo. ()

vox_populi odpad!

všechny recenze uživatele

nuž - vyzerá to na Koniec (dobrých) rozprávok v Čechách...veľmi som sa snažil, ale dopozerať tento rozprávkový paškvil som nedokázal...myslím, že Troškov potenciál je v tomto smere definitívne "vyhorený" Je to, žiaľ, i v nedostatku vhodných "rozprávkových" hercov v Čechách i na Slovensku...obsadiť J. Prachařa do hlavnej úlohy je ako obsadiť C. Buckinghamovú v prípade (podstatne lepšie zvládnutej) slovenskej rozprávky Láska na vlásku - je to zúfalosť, prípadne debilita...Troška sa síce snaží, to sa mu uprieť nedá, ale vykrádanie motívov z výbornej "minulorežimnej" rozprávky "S čerty nejsou žerty" sa mu vôbec nepodarilo a podariť ani nemôže. Že by to skúsil s "Princeznou ze mlejna 3"? Hm... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (17)

  • Pohádka Čertoviny byly třetím divácky nejúspěšnějším českým filmem roku 2018. V kinech ji vidělo 356 132 diváků. (zdeny99)

Reklama

Reklama