Reklama

Reklama

VOD (1)

Přírodovědec, který v ponuré aljašské zimě loví vlky, je obviněn z vraždy místního chlapce. Brzy se však dozví mrazivé tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Škoda tak ryzí a krásně vypiplané syrové survival pro takovýhle mind-fuck nic moc neříkající, rádoby mysteriozní scénář. Hlavní dějová linka mimo, všechny ostatní propriety (scénografie, atmosféra, akční sekvence) na maximu. Sice je už toho "Wind Riveru" poslední dobou trochu moc, ale je to zkrátka stále uhrančivá věc. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Koukám, že už s předchozím režisérovým filmem jsem měl malý problém s několika ad absurdum (čti neuvěřitelně podanými) scénami, a i tentokrát se jedná o kaz na kráse. Všechno ostatní je ale od minula naštěstí lepší: atmoška, herci, odvážný mix žánrů... Hrozně snadno to pohltí a nutí skřípat zuby nad nejasným osudem všech zúčastněných postav. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že som tomu nepochopil, ale aj keby, že tomu pochopím, jednoducho ma to nebavilo. Film sa tak vlečie, že unudí aj mŕtveho. Vôbec som nepochopil o čom ten film je, kedže zo začiatku sa zaoberá vlkmi a potom zas vrahom, ktorý si tu chudákov ľudí masakruje ako Michael Meyers s maskou na hlave. Uznávam, že atmosféra studenej Aljašky sa podarila, ani herci neboli najhorší, ale nudné a pomalé prevedenie príbehu v tomto štýle bolo skoro ako mučenie v niektorých pasážiach. Divím sa sebe, že som to vôbec dopozeral do konca. 35% - 2* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Atmosférou sa to snaží snáď pripomínať Game of Thrones? Divoká príroda, hlavní predstavitelia si rozprávajú medzi sebou šeptom, ako by hovorili o niečom dôležitom, o niečom čo sa blíži. Ale v Hrách o tróny sa blížila zima a ona nakoniec aj prišla. Tu sa neviem čo blížilo ale neprišlo nič. Okrem občasnej streľby jak pri Stalingrade. ()

fugazi 

všechny recenze uživatele

Nikdo nedokáže zrežírovat filmový násilí jako Jeremy Saulnier. Všechny jeho filmy jsou neskutečně atmosférická podívaná, při který cítíte každý zásah kulkou i každé říznutí nožem. V ultra násilí se vyžívá, ale nikdy to není samoúčelné a vždy to pomáhá vyprávět příběh a vcítit se do postav. Neumře tu víc lidí, než v jakymkoliv Marvel filmu, ale za to každá ta smrt vás divácky zasáhne. Hold The Dark je hodně náročnej film s hutnou mrazivou atmosférou, kdy na vás ta zima přímo čiší z obrazovky. Jeffrey Wright v roli svýho života vyšetřuje zmizení dětí, které byly odtažené vlky. Všechno je to ale trochu víc zamotaný a díky tomu se tohle vyšetřování často dostává až do hororovýho žánru. Hypnotickej soundtrack a úžasná kamera z toho pomalu dělaji Blade Runnera na sněhu … 9/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu trvalo 61 dní a natáčalo sa v Kanade v meste Calgary a Lethbridge, taktiež v štúdiu JR Studio v Calgary, ale aj v Maroku. (Astonko)

Související novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

Reklama

Reklama