Reklama

Reklama

Bao gao lao shi! Guai guai guai guai wu!

  • Tchaj-wan 報告老師!怪怪怪怪物! (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

goauld 

všechny recenze uživatele

Tak nevím nevím, co bylo horší... lidská zvrácenost nebo ty monstra.... Jedna ta strana jednala pudově - mám hlad, tak žeru... nedělám rozdíly, zda bezdák. učitel, dítě, kněz... (tak upíři, že ;-)) ale ta druhá - ta jednala ze zcela jiných "zvráceností". Nicméně k filmu - co se týče visuálu moster: jedním slovem brilantní ;-) co se týče "otloukánka"... přepálené, místy silně nevěrohodné, co se týče dalších postav - občas mám pocit, že ti asiati mají zcela odlišný "pohled na věc" než běžný evropan, bo jejich jednání je poněkud mimo "měřítko" logiky a chápání (např: může retard úspěšně vést večerku??). Takže - ano: vadilo mě na filmu chování postav (někdy silně iracionální a primitivní), ale kupodivu jsem celý film dokoukal (i přes trochu delší stopáž), tudíž nunto říct, že zas tak zlý to nebylo. (akorát jsem nechápal poslední minutu filmu - PROČ ON?? ) No nic ;-) je čas si dát Charlie ;-) ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tchaj-wanská verzia severského Let the Right One In. Príbeh šikanovaného študenta strednej školy, ktorý sa chce pomstiť svojim tyranom. A rovnako, ako v LtROI, objaví sa ,,upírske" dievča, ktoré mu možno nakoniec pomôže s jeho zložitou situáciou. Skôr ako horor je to podľa mňa psychologická dráma človeka, ktorý je neustále terorizovaný a jedinou cestou, ako sa s touto situáciou vyrovnať, je pomsta. Po technickej stránke je film na veľmi vysokej úrovni, scény sú zaujímavo natočené (najmä scéna v autobuse a všetko okolo nej- vyzerá to až klipovito). Celkovo však film neprináša nič prekvapivé, dej sa posúva podľa zabehnutých koľají a aj záver je trpko happy-endový. Ale po dlhšej dobe je tu východný horor, ktorý nenudí a dá aj podnet na zamyslenie. ()

Reklama

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

O filme som si nezisťoval nič, ale keďže pred ním som pozeral hororovú komédiu, očakával som nejaký mix žánrov aj tu a nezmýlil som sa. Ide skôr o takú drámu s hororovými prvkami, ale zato s dosť dobrým príbehom a fajnovým záverom, aký si film zaslúži. Napriek dlhej stopáži som sa pri ňom nenudil a hudba aj triky sú v pohode. Keby som mal inú náladu a očakával by som čistokrvný horor, asi by som bol sklamaný, ale takto ani náhodou - je to dobrý film. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po stránce gore je to kvalitní film, který ačkoliv moc neukáže ty 2 scény ve škole a v autobuse jsou parádní bohužel po ostatní stránce dějové je to hodně slabé. Všechny scény ve škole vypadají jak kdyby někdo v Číně viděl český Gympl a řekl si to je boží natočíme to taky tak, že učitelka je totálně neschopná kráva, která místo , aby učila a měla nějaký respekt valí jen jakési budhistické sračky ostatní učitele radši ani nerozvedou a žáci si tam dělají co chtějí až do tak velké míry, že jsem se divil, že tu školu nikdo nezapálil. Některé scény navíc vypadají jako nějaký pokus o parodii když tam máme jakéhosi samuraje co bojuje proti upírce a prdí u toho (ani jsem nějak nepochopil na co teda umřel) pak jakéhosi retarda co vede obchod a jediná věc co umí říct je 100 dolarů vemte si drobné a na závěr skupinu žáků, která šikanuje jiného. 60 procent ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Letos příliš dobrých hororů zatím nevyšlo,vlastně jediný nadprůměrný byl The Ritual,ale tahle novinka z Tchaj Wanu si určitě zaslouží pozornost, poněvadž patří k tomu lepšímu a hlavně jsem dobrý horor z Asie neviděl roky. Na jednu stránku je to takové sociální drama ze střední školy o šikaně, kde zákeřní teenageři dávají jednomu chlapci slušné kapky, dokud však nenarazí na monstrum, které má lidskou podobu a chová se obdobně jako upír ( skvělá maska mimochodem), kterou unesou, svážou a "šikanují", jenže to neví, že se někde skrývá její sestra, která je ochotná udělat pro její záchranu cokoliv. Velmi originální, překvapivě skvěle natočené a byť většina vražd je mimo záběr, má to slušnou atmosféru a cákance krve rozhodně nechybí. Scéna v autobuse a následující vyvraždění celé třídy je rozhodně highlight filmu. Na to, že má film dvě hodiny jsem se bavil. 70% ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama