Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jenom velice, velice málo chybělo k tomu, abych film ohodnotil plnou palbou. Vadilo mi občasné přehnané moralizování a hra na city, ale to bylo asi tak všechno. Nick Frost byl dokonalý, tahle role se fakt hodně lišila od jeho obvyklých "oblekových" postav, a vlastně celá rodina Knightových mě hodně bavila. Taky si myslím, že se tady wrestling ukázal trochu v jiném světle (jistě, je to domluvené, ale je to doopravdy) a s množstvím vtipných hlášek jsem byl více než spokojený. // "Jseš puberťák, a k tomu slepej. Co jinýho máš dneska v plánu? Poslouchat porno?" 4*+ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JMENUJU SE PAIGE A TEĎ TADY VLÁDNU JÁ!…“ /// Rodina posedlá wrestlingem – což kurva JE divnej sport (a je to vůbec…no to je jedno…). Film je v první třetině celkem zábavnej. Možná je to takovej buranskej humor, ale zasmál jsem se. Taky je z něj cejtit atmosféra vítězů a dokáže vyvolat endorfiny štěstí. Pak se samo ukáže, že cesta za slávou není žádnej med, takže není nouze o dramatický okamžiky. Jak v tréninku, tak v rodinným kruhu. Složitě řečenu - přesto, že jde o wrestling v první řadě, tak v neposlední řadě nejde jen o wrestling. Je to taková „podpráhová“ reklama na tenhle sport, která mi nevadí, celkem mě baví, ale … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ségra mi vyfoukla místo v …(dosaď si sám). 2.) Miluju ring! Ať už se tam dělá cokoliv. 3.) Thx za titule “num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Malá Miss Sunshine zo sveta wrestlingu. Tak Souboj s rodinou pôsobí 3/4 času. Potom sa prepne na Rocky mód. Tvrdý tréning, prekonávanie sa, motivovanie, pochybnosti o samej sebe a veľké finále. Florence Pugh sa role mladej wrestlerky zhostila presvedčivo, len samotný príbeh (napriek reálnemu základu) nechytne, nefungujú akékoľvek sympatie ku komukoľvek. Podpriemerná športová story, ktorá občas pôsobí ako motivačná prednáška. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně se jedná o další ze sportovních dramat, ve kterém se outsider dostane z bahna až na vrchol, přičemž si musí projít povinnou krizí, která ho nakonec posílí. Wrestling příliš nechápu, ale jeho spojení s anglickou holkou a její praštěnou rodinou z toho paradoxně udělalo víc, než kdyby se jednalo o některý z klasických sportů. Má to příběh s lidským rozměrem, chvilky, které dokážou dojmout i rozesmát a naprosto dokonalé herecké obsazení na čele s Florence Pugh, která po tomhle snad už konečně pořádně prorazí. Dostal jsem mnohem víc, než jsem čekal. 85% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Příjemný, ke konci až lehce dojemný film o tom, že každý výstup na vrchol má svoje strastiplné cesty. S moji milovanou Florence v hlavní roli, s její bláznivou a hlavně milující rodinou a pak také s Dwaynem Johnsonem, který udělal moc dobře, že v tomhle filmu hraje sám sebe. Závěrečných pět minut a hlavně titulky povyšují tenhle film o notný kus nahoru. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Paige (Florence Pugh) vo filme po príchode z Anglicka začína trénovať v tréningovom stredisku NXT v Orlande. V skutočnosti však Paige v Spojených štátoch začínala v FCW (Florida Championship Wrestling) v Tampe. (GTS_PUNK)
  • Natáčení probíhalo v Paigeině rodném měste Norwichi a v nedalekém pobřežním městě Great Yarmouth. Natáčelo se také v britském městě Bracknell a v Santa Claritě v Kalifornii. (BMW12)

Reklama

Reklama