Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (246)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám ráda wrestling, mě film dost bavil. I když, mimochodem, značně přechází skutečnost, že wrestlingové souboje jsou předem domluvená choreografie. Ukazuje však docela vtipně soudržnost jedné hodně netypické rodinky i skutečnou dřinu zápasníků. SHRNUTÍ: Někdo najde Ježíše, my jsme našli wrestling. P. S. Český překlad názvu je na palici. Nejenže nesedí k ději, on je přímo proti němu. Protože hrdinka nebojuje s rodinou, ona je součástí bojující rodiny. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Životopisná sportovní komedie z prostředí wrestligu se přece jen nevidí každý den. Klobouk dolů před Florence Pughovou, která to celé táhne. Za jejími zády úspěšně dělají humor Nick Frost, Lena Heady a The Rock (plus Vince Vaughn, který tam adepty profesionálního wrestlingu neúprosně prohání). Skvělé dialogy od tvůrce seriálu Kancl, který to také s přehledem zrežíroval. Téměř dokonalá oddechovka pro zlepšení nálady, u které vůbec nevadí, že jste se v životě na wrestlingový zápas nedívali. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Podobne prijemne prekvapenie ako vo svojej dobe Vyfic. Sympaticka asi milion patsto dvadsiata osma variacia na from Zero to Hero. Ma to vsak neokukane prostredie, vynikajucu hlavnu predstavitelku a velky feel good faktor. A ako ceresnicky na torte The Rock a civilny Vince Vaughn (tato poloha mu velmi sedi).Proste maly dobry film na rozziarenie dna. 8/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $11miliónov║ Tržby USA $22,958,886 ║ Tržby Celosvetovo $40,811,919 ▐ Dal som to až na druhý krát. Prvých 20 minút mi prišlo skôr strašne otravných, než nejako prevratne pútavých. Do kelu koho by zaujímala nejaká anglická rodina praštených wrestlerov. Wrestling som maximálne sledoval ako desať ročný fagan. Vtedy ma to bavilo ako sa tamtý americký blbúni trieskali o zem... No stačilo sa preniesť cez ten taký skôr praštený úvod a postupne to začalo naberať na grádoch. Začalo to mať čo to do seba, dokonca aj nejaký ten príbeh sa vyformoval, ktorý postupne tlačil aj na emócie. /55%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Že ti pri tom netlieska milión ľudí ešte neznamená, že to nie je dôležité.“ Wow. Pecka. The Rock a Vince Vaughn tu majú niekoľko absolútne božích scén, ale sranda je, že to je len špička ľadovca. Tento film je zabývaný poltuctom postáv, ktoré sú skvelé a fantastické a to dokonca aj postavy, ktoré na to spočiatku nevyzerajú. Nič však nie je iba čierno-biele a skôr alebo neskôr si zamilujete každú z nich. Mne sa o tom vlastne ani nechce písať; toto je jeden z „tých“ filmov, ktoré sa objavia ako blesk z čistého neba a dostanú vás. Tomu, kto tomuto dá menej ako 5*, pošlem zmoknutého bernardína. „Proste si daj kapucňu, otoč sa a choď. Neobzeraj sa.“ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Nick Frost je ve filmu fanouškem fotbalového týmu Norwich City FC, lze ho vidět v jejich dresu u oběda. Ve skutečnosti je to ale veliký fanoušek týmu West Ham United FC. (MarvelLover)
  • Po víťazstve Divas titulu pri svojom debute sa Paige (Florence Pugh) v skutočnosti už znova neprihovárala divákom, ako to možno vidieť vo filme, ale iba odišla späť do zákulisia. (GTS_PUNK)
  • Príbeh Paige (Florence Pugh) zachytený vo filme sa odohráva medzi rokmi 2010 až 2014. Aj napriek tomu však možno vo filme vidieť logo WWE, ktoré začala spoločnosť používať až neskôr. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama