Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Stephen Merchant si to dává jako pán. Se srdíčkem na správném místě udělaná práce. Sympatické postavy se kterými si lehce uděláte vztah skrz jejich prokreslenost a velice dobrý scénář. Skála mě už dlouho v ničem nebavil tak jako tady. Wrestling mě jako sport totálně mijí, ale dokážu ocenit kvalitně odvedenou práci. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Příjemný, ke konci až lehce dojemný film o tom, že každý výstup na vrchol má svoje strastiplné cesty. S moji milovanou Florence v hlavní roli, s její bláznivou a hlavně milující rodinou a pak také s Dwaynem Johnsonem, který udělal moc dobře, že v tomhle filmu hraje sám sebe. Závěrečných pět minut a hlavně titulky povyšují tenhle film o notný kus nahoru. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Upozornění na začátek, Dwayne Johnson hraj ve filmu celkem tak 10 minut. Nenápadný, ale zajímavý a v mnoha ohledech zábavný film na motivy skutečného příběhu mladičké wrestlerky, která vyrůstá v rodině fanatických wrestlerů, ačkoliv by si ona možná představovala jiný, trochu holčičí život. Herecky výborné, jen trochu jednotvárné. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám ráda wrestling, mě film dost bavil. I když, mimochodem, značně přechází skutečnost, že wrestlingové souboje jsou předem domluvená choreografie. Ukazuje však docela vtipně soudržnost jedné hodně netypické rodinky i skutečnou dřinu zápasníků. SHRNUTÍ: Někdo najde Ježíše, my jsme našli wrestling. P. S. Český překlad názvu je na palici. Nejenže nesedí k ději, on je přímo proti němu. Protože hrdinka nebojuje s rodinou, ona je součástí bojující rodiny. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Jen pár otázek: A je ta holka slavná a bohatá? ... spustila revoluci, která pomohla ženám získat více respektu - to jako vážně? A oni se asociálové s kriminální minulostí chystají prohlásit znevýhodněnou menšinou a možná k tomu zapořádat prajd nebo tak něco? A tloukli Stephena Merchanta doma po hlavě? Odpovědi neznám, věřím však v inspiraci skutečnem, což dokazuje závěrečné defilé předloh... to fakt nevymyslíš! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Po víťazstve Divas titulu pri svojom debute sa Paige (Florence Pugh) v skutočnosti už znova neprihovárala divákom, ako to možno vidieť vo filme, ale iba odišla späť do zákulisia. (GTS_PUNK)
  • Nick Frost je ve filmu fanouškem fotbalového týmu Norwich City FC, lze ho vidět v jejich dresu u oběda. Ve skutečnosti je to ale veliký fanoušek týmu West Ham United FC. (MarvelLover)

Reklama

Reklama