Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Jen pár otázek: A je ta holka slavná a bohatá? ... spustila revoluci, která pomohla ženám získat více respektu - to jako vážně? A oni se asociálové s kriminální minulostí chystají prohlásit znevýhodněnou menšinou a možná k tomu zapořádat prajd nebo tak něco? A tloukli Stephena Merchanta doma po hlavě? Odpovědi neznám, věřím však v inspiraci skutečnem, což dokazuje závěrečné defilé předloh... to fakt nevymyslíš! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Že ti pri tom netlieska milión ľudí ešte neznamená, že to nie je dôležité.“ Wow. Pecka. The Rock a Vince Vaughn tu majú niekoľko absolútne božích scén, ale sranda je, že to je len špička ľadovca. Tento film je zabývaný poltuctom postáv, ktoré sú skvelé a fantastické a to dokonca aj postavy, ktoré na to spočiatku nevyzerajú. Nič však nie je iba čierno-biele a skôr alebo neskôr si zamilujete každú z nich. Mne sa o tom vlastne ani nechce písať; toto je jeden z „tých“ filmov, ktoré sa objavia ako blesk z čistého neba a dostanú vás. Tomu, kto tomuto dá menej ako 5*, pošlem zmoknutého bernardína. „Proste si daj kapucňu, otoč sa a choď. Neobzeraj sa.“ ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně se jedná o další ze sportovních dramat, ve kterém se outsider dostane z bahna až na vrchol, přičemž si musí projít povinnou krizí, která ho nakonec posílí. Wrestling příliš nechápu, ale jeho spojení s anglickou holkou a její praštěnou rodinou z toho paradoxně udělalo víc, než kdyby se jednalo o některý z klasických sportů. Má to příběh s lidským rozměrem, chvilky, které dokážou dojmout i rozesmát a naprosto dokonalé herecké obsazení na čele s Florence Pugh, která po tomhle snad už konečně pořádně prorazí. Dostal jsem mnohem víc, než jsem čekal. 85% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Příjemný, ke konci až lehce dojemný film o tom, že každý výstup na vrchol má svoje strastiplné cesty. S moji milovanou Florence v hlavní roli, s její bláznivou a hlavně milující rodinou a pak také s Dwaynem Johnsonem, který udělal moc dobře, že v tomhle filmu hraje sám sebe. Závěrečných pět minut a hlavně titulky povyšují tenhle film o notný kus nahoru. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Wrestling bývala zábavná kravina, která mě dokázala začátkem devadesátek rozesmát, tehdy už jako vyčpělé retro, rozhodně víc, než tahle kravina, kterou jsem si pustila, vlastně ani nevím, proč. Pudžina mě nebaví nikdy v ničem, nepříjemná vizuálně i herecky, asi mě nalákalo obsazení Leny Headey, ale byl to krok vedle. Na to, co z ulítlého tématu šlo vyrazit za komedii, je to bída s nouzí, několik scén z Formanova Muže na měsíci vydalo za exkluzívnější prču než ukrákaná céčková břečka tohoto rázu.   Jedna za Dwaynea a druhá za scénku u večeře. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Během odletu Paige (Florence Pugh) hraje „Certain For Miles“ od Cayetana. Během tréninku hraje „Taking Care Of Business“ od Thunderpussy. (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo v Paigeině rodném měste Norwichi a v nedalekém pobřežním městě Great Yarmouth. Natáčelo se také v britském městě Bracknell a v Santa Claritě v Kalifornii. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno