Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový film. Plný super postáv a pekne dávkovaných emócií. Síce tomu chýba silnejšie finále - u tých zápasníckých filmov to už vyžadujem, ale inak spokojnosť. Nepoznať v tom Merchanta - len v momentoch keď sa objaví na obraze. Ale ide si to svojou cestou. Florence je super a rovnako aj Vince. Dokonca aj The Rock, ktorý je už akýmsi znakom prehrávania si tu strihol príjemnú roličku, hoci hral len samého seba. Je to film, ktorý príjemne poteší aj rozosmeje. Také mám rád. A málokto ich vie spraviť dobre. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dělej! Zaber! Co když budeš muset někoho otočit z břicha na záda a zvednout? Pustíš ho na hlavu, zlomíš mu vaz a mě bude čekat papírování, což nesnáším." Mám rád sportovní filmy, ale wrestling nepovažuju za sport. A tenhle snímek ze mě fandu neudělal. Pro mě je to prostė divadlo, který bolí a hamburgerovej národ při něm z nějakýho záhadnýho důvodu šílí. Snad ty lidi chápou, že jsou to jen herecký výkony svalovců a modelek. No spíš nechápou. Mě to nakonec celkem bavilo, pokud se to týkalo tý šou, protože to bylo takový pohodový. Jakmile se však dostavily rodinný traumata a vlastní pochybnosti, tak jsem měl chuť sám sebe zmlátit, vyhodit z ringu a jít si zahrát curling. To je sport pro pořádný chlapáky. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Náborové video pro WWE. Asi je tam málo masa do mlýnku a potřebují nabrat křoví na skoky z 10 metrové klece... Jo a co je na tom příběhu dle obsahu neuvěřitelné? Jakože o tom natočili film? Jo, to je neuvěřitelné dost. Vidím v tom výrazný propad obecných hodnot, kdy se točí hovna o dementech. Sorry, tohle je představení (sport tomu opravdu říkat nebudu), které mě nikdy nezaujalo. Film jsem asi tak do půlky přeskakoval, protože ty propagační kecy se nedaly snést. I pak jsem přeskakoval, ale o něco míň. Potom se začaly řešit ještě rodinný hodnoty ( to už jsem zas skákal víc), protože každej správnej wrestler myslí jen na svou rodinu, a ne na to, co a kde vyšňupat. A od chvíle, kdy se brácha nasere, že ho považují za nulu už jen člověk čeká, kdy se rozhodne se polepšit a svou tápající ségru postrčit správným směrem. Netvrdím, že to občas nefunguje, ale aby to mělo nějaký opravdový tah na branku, muselo by se tam dít něco smysluplnějšího, muselo by o něco jít, než že nula odnikud nezvládá trénink na předpřipravený falešný divadelní zápas a mezi pár barbínama se necítí dobře. No nakonec se jí to povedlo a teď je slavná a bohatá. Hurá. O kom že jsme to ještě nenatočili životopisný film? A jo, sousedův retardovaný syn minulý týden vyhrál soutěž v pojídání hoven... Prý se na to připravoval celý život. Skoro třináct let... A mají psa s třema varlatama! To bude trhák... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Malá Miss Sunshine zo sveta wrestlingu. Tak Souboj s rodinou pôsobí 3/4 času. Potom sa prepne na Rocky mód. Tvrdý tréning, prekonávanie sa, motivovanie, pochybnosti o samej sebe a veľké finále. Florence Pugh sa role mladej wrestlerky zhostila presvedčivo, len samotný príbeh (napriek reálnemu základu) nechytne, nefungujú akékoľvek sympatie ku komukoľvek. Podpriemerná športová story, ktorá občas pôsobí ako motivačná prednáška. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Že ti pri tom netlieska milión ľudí ešte neznamená, že to nie je dôležité.“ Wow. Pecka. The Rock a Vince Vaughn tu majú niekoľko absolútne božích scén, ale sranda je, že to je len špička ľadovca. Tento film je zabývaný poltuctom postáv, ktoré sú skvelé a fantastické a to dokonca aj postavy, ktoré na to spočiatku nevyzerajú. Nič však nie je iba čierno-biele a skôr alebo neskôr si zamilujete každú z nich. Mne sa o tom vlastne ani nechce písať; toto je jeden z „tých“ filmov, ktoré sa objavia ako blesk z čistého neba a dostanú vás. Tomu, kto tomuto dá menej ako 5*, pošlem zmoknutého bernardína. „Proste si daj kapucňu, otoč sa a choď. Neobzeraj sa.“ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Ve skutečnosti Paige držela titul ještě před jejím debutem v show Raw jak tomu bylo ve filmu. Vyhrála totiž i NXT Women Title a stala se tím první ženskou šampionkou v NXT. (Polák)
  • Počas zápasu o Divas titul vo filme vidieť, ako má divák v hľadisku na zápästí hodinky Apple Watch. Tie sa však na trhu po prvýkrát objavili až o rok neskôr. (GTS_PUNK)
  • V marci 2017 unikli na internet nahé fotografie a sexuálne videá Paige, kvôli ktorým začala trpieť stresom spôsobenou anorexiou a depresiami, pričom dokonca uvažovala o samovražde. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama