Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přítulkyně se chtěla kouknout na nějakou dobrou " novější " komedii. Hledal jsem a narazil na tohle. Měl jsem o tomhle filmu jistý pochybnosti. Americká komedie inspirovaná skutečným příběhem kde si starší chlápci hrajou na babu, mi nepřišlo kdo ví jak přesvědčivý aby mě to donutilo ke shlédnutí. Nakonec mě nalomilo celkem kladný hodnocení. Tak jsme tomu dali šanci. Spokojenej jsem byl jak já tak přítelkyně. Hodně povedená komedie..... Nepřestáváme si hrát, protože stárneme. Stárneme, protože si přestáváme hrát. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Každý si umí hrát, ale pravé umění spočívá v tom, abychom věděli, kdy máme přestat.. Originální námět ve vysychající studnici žánru přinesl občasné záchvěvy humoru (suché glosy Hannibala Burresse) a také zamyšlení, jestli vzhledem k počtu zpomalených záběrů a holubicím na svatebním obřadu není Jeff Tomsic pseudonymem Johna Woo. Škoda poněkud bezvýznamných rolí ženské sekce (novinářské křoví, šílená manželka, afektovaná Jerryho nastávající), sexuálních narážek a huličských vtipů, které to srážely na úroveň produkce Wayansů i konce, který sice byl lidský, ale nepasoval do dosavadní crazy roviny. Ještě že je nenapadlo, aby si každý květen společně oprášili hru na doktory. To bychom asi u ratingu R nezůstali.. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Samotnej nápad, že se parta čtyřicátníků baví jeden měsíc v roce hrou na babu, je super a vychází z něj spousta docela povedených vtipů. Jako ve všech komediích, kde jsem ho viděl, i tady dobře funguje Ed Helms. Co mi strašně nesedlo, je Jeremy Renner, který hraje nepolapitelnýho Jerryho. Nevím proč, ale ten člověk mi něčím vadí a nerad na něj koukám. A v podstatě hlavně za to dávám tři hvězdičky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jerry Pierce by byl pro Avengers rozhodne větší posilou, než Hawkey a stačila by mu k tomu dámská kabelka. Natáčení musela být neskutečná prča a na všech přítomných bylo vidět, jak si to užívají. To se samozřejmě odrazilo i na výsledku. V režii to sice občas trošku zahaprovalo a co se vtipu týče se našlo pár trapnějších chvilek, ale povedené gagy měly drtivou převahu. Herecky bych vedle bavícího se Rennera vypíchl islu Fischer, která svým zápalem všechny předčila. Od Tomsice hodně povedený kinodebut. 80% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na ´´trochu´´ inú komédiu. Iná teda je, ale rozhodne mi až tak komediálne nepripadá. Humor je prakticky nevtipný a aj keď sa vychádzalo zo skutočných udalostí, rozhodne je nerealistický ( čo môžem brať ako typický hollywoodsky prednes v štýle - musíme to trochu prehnať, pretože skutočnosť je málo dramatická, alebo ináč príťažlivá ). ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Na začátku filmu zazní, že přátelé hrají na babu 30 let. Ke konci filmu je záběr na titulní stránku The Wall Street Journal, kde je uvedeno, že hrají 23 let. (noelcoward73)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama