Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (126)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně další z typů animáků kde nevím jestli dát 3 hvězdy nebo čtyři. Na celém filmu jsou nejlepší písně (jsou celkem 4 mám pocit) , které mají nápad a jsou nápadité naopak zde kromě jedné kozy (inspirace nejspíše Hej Hejem z Moany) není žádná jiná vtipná postava a humor je postavený na padání někam nebo na někoho. Příběh má klasické schéma ve stylu z nuly hrdinou kdy si s průměrného maníka co pomáhá otci rozzvučit zvon stane někdo kdo dokáže existenci lidí. Příběh 60 Humor 20 (vzpomenu si maximálně na scénu kdy opékal člověka na ohni a na toho mluvícího medvěda) Sympatické postavy tak maximálně 3 (z toho jedna ta dcera náčelníka má málo prostoru) Písně 80. Dám 60 jelikož tam není nic zapamatovatelného a druhý den nebudu vědět o čem to bylo a nevidím důvod pro to to vidět vícekrát. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $83,240,103Tržby Celosvetovo $214,040,103Tržby za predaj Blu-ray v USA $10,599,989Tržby za predaj DVD v USA $9,933,028║ Animátorom dochádza nápaditosť. Strašne tuctové. /45%/ ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Ach má láska! Ano, mluvím o své dceři! Tady nebudu hodnotit ani tak film, jako hodnotu otcovské lásky a zážitku s dcerou prvně na pohádce v kině :) 3Déčko bylo úžasný! Sem tam nějaká hláška, sem tam nějakej efekt, sem tam nějaká jednoduchost, ovšem vše to přebil pohled na mojí krásnou princezničku v dvakrát větších brejlích než má hlavu, v dokonalým zaujetí a s plnou papulí brambůrek! Je to hrozný a vím, že to sem nepatří, ale já jsem v tu chvíli byl fakt hrdej fotr!!! A to je k nezaplacení!!! 100% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Yeti: Ledové dobrodružství sází zejména na poučné poselství o tom, že bychom si měli být všichni rovni - nehledě na náš původ - a neměli bychom odsuzovat neznámé, aniž bychom ho dříve lépe poznali - hlavně kvůli strachu. Humorná stránka je spíše v pozadí, do popředí se dostává ono poselství a celý příběh je proložen sympatickými hudebními vložkami. Děj je vesměs předvídatelný a celkově nepřináší nic nového, nicméně se na to pěkně kouká a utíká to. Plusový bod za uřvanou kozu, která se posléze objevila i v animovaném Grinchovi. Průměrně natočený animák, který sice okatě poučuje, ale dělá to takovým tím milým a nenásilným způsobem. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem za velmi specifických podmínek, v RegioJet bez sluchátek a rozkouskovaně na tři části. Zejména hudební čísla pouze s titulky bez jediného zvuku měla velmi speciální dekadentní kouzlo. Ale neb big i small footi dokázali získat pozornost pidinožky, pro jejíž pobavení jsem si to z nabídky zvolila, aniž by to nějak deptalo mě (naopak, docela se zaujetím jsem to sledovala též), hodnotím dost vysoko. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)
  • Křičící koza je založena na několika populárních videích na YouTube s kozami, které vydávaly netypické zvuky podobné křičení. (KGBelik)
  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno