Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

JADIM 

všechny recenze uživatele

Paródia na romantické komédie, z ktorej jedna romantická komédia vznikla a musím uznať, že to naozaj nebolo zlé. Film si užijete hlavne vtedy, keď dobre poznáte tie tuctové romantické komédie, kde až na pár detailov ide stále o to isté. Síce aj toto je v podstate jednou z nich, ale s prídavkom tej paródie, čiže to celkom fungovalo. 7/10 ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Velmi slaba komedia, chybal mi humor a na romanticky film to bolo cele (aspon pre mna) neromanticke. Navyse mi boli nesympaticke hlavne aj vedlajsie postavy, mnoho prehnanych grimas pre nic. Kto si tento film nepozrie, o nic nepride a kto si ho pozrie, nic neziska. Urcite sa nejedna o jednu z tych klasickych super romantickych komedii, ku ktorym sa da stale vratit. Toto je lahko zabudnutelny, priam zbytocny film. Zaujal ma popis filmu, ze hlavna hrdinka sa ocitne v romantickej komedii, tak som bola zvedava, co to bude. Ani herecke vykony sa mi nezdali dost presvedcive. Ako milovnicka rom-com davam vsak len 30%. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Hrdinka má neposlušného ošklivého psa a práci architektky, kde funguje spíš jako sekretářka. Je cynická, ale má smysl pro humor.Její matka jí řekla: „Ženu jako jsme my si někdo vezme leda aby získal vízum.“ Film je parodie na klišé romantických komedií. Humor je postaven na tom, že hrdinka komentuje dění okolo sebe.Chlapy se zde zdají divačkám jistě sympatičtí. Ve filmu vidíme směs romantických komedií - nenáročnou zábavu, lásku, nadsázku, překvápko, polonahého šarméra vycházejícího ze sprchy. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Že jsou romantické příběhy jeden ohromný kýč? Tak o opaku diváky přesvědčí newyorská architektka robustnější postavy Natálie, která se po určité nehodě ocitne v životě plného všeho romantismu, které sama na romantických příbězích bezostyšně kritizovala. Zkrátka, jakoby byla přímo v nějakém romantickém filmu, tudíž na vlastní kůži prožívá typickou romantickou dějovou šablonu. Filmu tedy nechybí nadsázka, uhrančivost, humor a spousta velice známých romantických hitů v podobě soundtracku. O žádné veledílo se samozřejmě nejedná. V parodování pravidel romantického žánru se netlačí na pilu a tak scény nevyznívají křečovitě, jako u parodií na podžánr hororu slasher. Hlavní hrdince i přes svou postavu a charakter zůstává určitý půvab a pochopení. Ženy jí podobné by se snad v ní mohli i vzhlédnout. Jde tu hlavně o sebedůvěru, což znamená, že i robustní ženy mohou najít velkou lásku a prožít stejné chvíle, jako 'hubeňourky'. Úsměvný snímek s taneční choreografií na ulici po vzoru Bollywoodu na konci, spíše k odpočinku a především pro ženy, které příběh daleko lépe pojmou v celé své okázalosti a přesvědčení. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tenhle břečka může mít 56%, no to teda vážně nepochopím. Tvůrci sice tvrdí, že si dělají legraci z romantických komedií, ale je to provedeno příšerným a nevtipným způsobem. A odkud se vůbec vyrojily všechny tyhle rádoby vtipné špekounky? Film jsem ani nechtěl dokoukat, ale jelikož nebylo nikde nic zajímavějšího, nechal jsem ho alespoň běžet jako zvukovou kulisu. Na vyvrcholení jsem si počkal a snažil se soustředit a musím říct, že konec byl snad ze všeho nejhorší. Náhodný generátor ,,Cringe" keců a jakési uvědomění a finální vylepšení osobnosti. No bylo mi skoro až trapně i za ně a pak si ještě všichni společně zatančili? 0 absolutní 0 ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Todd Strauss- Schulson viděl během 2 týdnů přes 90 romantických komedií, aby si v nich poznamenal vizuální a narativní podobnosti. Těmi dle něj jsou New York City, Starbucks kavárny, líbání v dešti, vitrážová okna a bublinkové koupele. (hansel97)
  • Celosvětová preiméra proběhla 11. února 2019 v Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama