Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je pro daný typ komedie ideální a dlouho jsem si říkal, že by si zasloužila nějakou hlavní roli. Její humor je to hlavní, co diváka u téhle trochu bizarní komedie drží a baví. Bohužel mi přišlo, že se po celou dobu pořádně nerozjede a vzhledem k široké přístupnosti pro mladší diváky se nikdy pořádně neutrhne ze řetězu. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ve stylu filmu Vykolejená, další těžkotonážní obrněné vozidlo, nebo neřízená blonďatá střela chcete-li, se po úderu do hlavy probudí do nereálného světa. Komedie je to poměrně vtipná, jelikož v imaginárním novém romantickém světě jsou všichni uhlazení, free a happy, kdežto náš Pandur je celkem hovado a navíc veškeré nadávky vypípává jakási neviditelná cenzura. Na konci je klasická otočka typu "nakonec jsem našla sama sebe bla bla" a všichni jsou hepy jak grepy..................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Velmi slaba komedia, chybal mi humor a na romanticky film to bolo cele (aspon pre mna) neromanticke. Navyse mi boli nesympaticke hlavne aj vedlajsie postavy, mnoho prehnanych grimas pre nic. Kto si tento film nepozrie, o nic nepride a kto si ho pozrie, nic neziska. Urcite sa nejedna o jednu z tych klasickych super romantickych komedii, ku ktorym sa da stale vratit. Toto je lahko zabudnutelny, priam zbytocny film. Zaujal ma popis filmu, ze hlavna hrdinka sa ocitne v romantickej komedii, tak som bola zvedava, co to bude. Ani herecke vykony sa mi nezdali dost presvedcive. Ako milovnicka rom-com davam vsak len 30%. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Myšlenka je skvělá a začátek mě opravdu navnadil. Po příchodu do superkýčovitého světa tvůrci předvedli i několik naprosto skvělých nápadů (vypípávání sprostých slov nebo "ráno poté"). Ovšem pak vše spadlo do právě těch zajetých romantických kolejí, ze kterých si tvůrci celou dobu chtěli utahovat a vše šlo do kopru. Je to škoda, že film zůstal na půli cesty. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Hraje si to na parodii romantických komedií, vpravdě to je ovšem typická rom-com, bohužel s nesympatickou hlavní hrdinkou (ale dá se snést) a vyloženě zoufalým Liamem Hemsworthem, u něhož bylo překvapení, že je čím dál tím více podobný svému slavnějšímu bratrovi. Jelikož je těchhle filmů stále nedostatek a jenom ubývají (minimálně v kinech), mohu vlastně hladovějícím po infantilním patosu vřele doporučit. PS : Samozřejmě nesmí chybět Adam Devine, ten je prostě všude. ... 5/10 ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)
  • Film se promítal v kinech jen v USA. Ve zbytku světa byl uveden na Netflixu. (Grimaldi)

Reklama

Reklama