Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Opäť trápny odkaz pre veleryby, že aj oni majú právo na lásku, že ich niekto naozaj chce, že nevzrušujú len hnusného úchyla, čo mu pri závane hambáča, hranoliek a oleja hneď stojí jak rampa. U prasnice Rebel Wilson sme zvyknutí na minimálnu dávku vtipu a maximálnu trápnosti. Už by jej konečne mohli zvýšiť odvody do zdravotnej poisťovne. Film vhodný pre divákov nad 160 kg. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Isn't It Romantic osloví zejména díky originálnímu námětu, který si dělá srandu z romantických klišé všeho druhu, což se filmu místy celkem dobře daří, občas lehce pokulhává. Rebel Wilson se skvěla hodila do hlavní role ženy, která nevěří na šablonovité příběhy z červené knihovny. Vedle ní mě nejvíce oslovil Brandon Scott Jones ve vedlejší roli Donnyho, který pro změnu parodoval stereotypy o gayích. Nicméně se nemohu zbavit pocitu, že se ze samotného nápadu dalo vytřískat o něco víc. Avšak jako komedie na jedno zhlédnutí film bohatě vystačí a vedle toho nabízí slušný soundtrack se známými songy. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasická klišovitá romantická komedie, která si dělá srandu z klišovitých romantických komedií. No nevim, děj vůbec neosloví, protože prostě od páté minuty divák ví, jaký bude další krok a jaký bude přímo samotný závěr. Jediné, co by takovému filmu mohlo pomoct přehoupnout se přes podprůměr na alespoň lepší průměr, jsou podařené vtípky a hlášky. Bohužel ale v 90 minutách snímku se povedly tak 2, možná 3 scény, u kterých se mi zvedly koutky, jinak bída (homosexuální soused byl top strop filmu). Zbytečný film s jinak fajn herečkou Tlustou Amy, který má sám o sobě špatný scénář. Škoda, tohle hodně zabolelo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Menej je niekedy viac... Námet filmu poňatý ako paródia na všetky klišé bol perfektný, lenže to neustále tlačenie na pílu bolo skôr na škodu ako úžitok. Ak si pamätáte, pokus o paródiu na romantické komédie tu už bol v podobe Date Movie - ale to bola naozaj bieda. Takže v porovnaní s týmto bolo Isn't It Romantic oveľa lepšie (to už by bolo dosť zlé, keby to bolo horšie, však?). Rebel Wilson je fajn, ale už začína byť predsa len dosť okukaná, a tak jej počiatočné čaro na filmovom plátne trochu vyprchalo. Do hlavnej úlohy v tomto filme mi vôbec nepasovala. Ale koncept filmu bol fajn, bol celkom pozerateľný, sem tam sa na tom dalo dokonca aj zasmiať. Celkovo je to však taký light priemer... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabý slabý a zase slabý. Čekal jsem nějakou komediálně romantickou šlehu, když jsem se dozvěděl že Rebel Wilson má balit bráchu od Thora. Místo toho jsem dostal něco docela jiného. Rebel Wilson by neměla dostávat hlavní role. Tohle byl castingový úlet a film nezachrání ani osmdesátkové popové hity. 30% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Todd Strauss- Schulson viděl během 2 týdnů přes 90 romantických komedií, aby si v nich poznamenal vizuální a narativní podobnosti. Těmi dle něj jsou New York City, Starbucks kavárny, líbání v dešti, vitrážová okna a bublinkové koupele. (hansel97)
  • Herci měli jen čtyři hodiny před natáčením na trénink tanečních kreací. (Grimaldi)

Reklama

Reklama