Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel hodně slibný. A pak přišel ten romantickej svět a v něm to už občas drhlo. Ale i tak musím říct, že jsem se fakt pobavila. :-) Sympatická dvojka Rebel Wilson a Adam Devine to všechno táhnou kupředu. A i když to jen nerada přiznávám, tak jsem si moc užila zpívající a taneční čísla. Zvlášť po zadýchání! :D ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Opäť trápny odkaz pre veleryby, že aj oni majú právo na lásku, že ich niekto naozaj chce, že nevzrušujú len hnusného úchyla, čo mu pri závane hambáča, hranoliek a oleja hneď stojí jak rampa. U prasnice Rebel Wilson sme zvyknutí na minimálnu dávku vtipu a maximálnu trápnosti. Už by jej konečne mohli zvýšiť odvody do zdravotnej poisťovne. Film vhodný pre divákov nad 160 kg. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele

Dostala jsem přesně to, co jsem chtěla. Odreagovačku po práci a k tomu jsem se skvěle pobavila. Námět je sice podobný jako ve filmu "Jsem božská", ale má jiné zpracování. Rebel Wilson se hlavní role zhostila skvěle. Bohužel tohle se nedá říct o Liamu Hemswothovi, který tam byl fakt jen na "okrasu". Adam Devine ten je už v komediích jako ryba ve vodě. Myšlenka filmu "mít rád sám sebe" je skvělá a ztotožňuji se s ní. I když snímek jako celek působí kýčovitě, účel splnil. Doporučuji. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná, byť děsně klišoidní romanťárna, co si děla srandu sama ze sebe. Herci v pohodě, vtipné a svižné. Lehce nadhodnocuji, neb jsem zrovna na něco takového měla náladu, takže mi to sedlo. A navíc narozdíl od spousty podobných počinů v tohle žánru se nejednalo o křečovitou a vrzající slaďárnu. Za mne 75%. ()

mikki089 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého se rozhodně zasmějete. Rebel Wilson ztvárnila roli architektky, která už má dost toho, jak se všude okolo ní objevuje láska. Jednoho dne její pohár trpělivosti přeteče a dojde k nehodě, kdy Natalie (Rebel Wilson) skončí v nemocnici a probouzí se ve světě, kde je všechno jako z romantického filmu. Jedná se o opravdu povedenou parodii na romantické komedie, u které se člověk bude popadat za břicho. Co jiného čekat od filmu, kde spolu hrají Rebel Wilson a Adam Devine. Ve filmu nechybí ani hvězdy jako Priyanka Chopra či Liam Hemsworth. Herci své role ztvárnili opravdu bravurně a skvěle a proto vřele doporučuji všem, kteří milují satiry a romantické komedie. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Herci měli jen čtyři hodiny před natáčením na trénink tanečních kreací. (Grimaldi)
  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)

Reklama

Reklama