Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenze uživatele SNCIS k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2018) (S01) 

Obsahuje spoilery: "Bral úplatky? Slyšela jsem, že většina v Gothamu bere." - "On ne. Pro mnoho lidí byl hrdinou. I pro mě. Prostě týpek, co všechno řešil pěstmi. Obdivoval jsem jeho činy. I jeho snahy. Ale pak jsem musel odejít." - "Proč?" - "Sám jsem se jím stával." Totální čokoládová drsňačka s červenými vlasy a ohnivými gesty, která je úchylná na fialovou. Mladý stydlín se zelenými vlasy, který se mění v tygra. Blonďatá sexbomba bojovnice která je celá Khaleesi. Zázračný chlapec, který hledá své místo v životě. To je jen část z mnoha postav, jejichž propletenec vztahů a osudů sledujeme. "Nebuď Batmanem ani Robinem. Buď něčím jiným. Někým jiným." Středobod všeho je Robin. Temnému rytíři je věnována poslední epizoda, kde mu hrábne a začne vraždit. Akční scény jsou v pohodě a někdy až Rkové. Herci jsou jako z modelingové agentury. Soundtrack tvoří staré fláky jako Sunny od Boney M či Thunderstruck od AC/DC. Co se týká příběhu, kde se vyskytuje zlá organizace. No, viděl jsem Heroes. Tyhle 2 seriály mají stejný styl. Pokud bych měl seriál k něčemu přirovnat, pak jedině k Heroes. Jsem velký fanda DCEU, takže jsem si tohle slušně užil. - 80%. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Obsahuje spoilery: "Věci se nevyhnutelně rozkládají... A umění života spočívá v tom, jak je poskládáme dohromady." Dick Grayson vyjde ze stínů a stane se vůdcem nebojácné skupiny nových hrdinů, kteří jdou proti Deathstrokovi a záhadné organizaci Cadmus! Ve finále Dick vyrazí do posledního boje s Deathstrokem a jelikož robinovský kostým spálil, musí se na souboj vybavit novým. Ano! Zrodil se legendární Nightwing, ochránce Blüdhavenu. Finále je trochu úsměvné, protože Nightwing bojuje s Deathstrokem a všichni ostatní sedí v autě. Wonder Girl když padá elektrický sloup asi 1000× probodne Superboye pohledem, ale ten si toho asi vůbec nevšimne, chytí sice kulku za letu, ale pomalu padající sloup zachytit nedokázal. Řekl bych, že až zbytečná a nepochopitelná smrt Wonder Girl. Taky Gar v podobě tygra ve finále všechny terorizuje, přičemž mu tam pak na konci lidi tleskaj, přitom nic neudělal. Je mi líto, že si seriál po většinu série drží tempo a kvalitu a ve finále pak spadne na hodně nízkou úroveň. Navíc to finále je i hrozně špatně sestříhaný, zmatený. Jedno velké pozitivum je Iain Glen coby Batman. Ty 4* jsou pro tuhle sérii možná i moc. - 70%. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Obsahuje spoilery: "Máme smrt v rodině." Scarecrow rozehraje s Titány psychologickou hru, v níž hraje důležitou roli i nový padouch zvaný Red Hood. Bruce Wayne v podání Iaina Glena se po první epizodě odporoučel pryč poté, co porušil svůj kodex a zabíjel. Jasona Todda totiž zavraždil psychopatický zloduch Joker, jehož tady temný rytíř umlátí železnou tyčíJelikož nová série čerpá svou inspiraci z komiksů Smrt v rodině, tak to ani nemohlo bejt jinak. Red Hood je za zpracován dobře a hudba v pozadí, když je na scéně stojí za to. Kamera, která zabírala postavy ze spodu taky paráda. Viděli jsme tak krásný záběry třeba na kun*ičku herečky Anna Diop, v epizodě Blackfire. :-) Vztah Superboye s Blackfire též neměl chybu. Líbilo se mi to, což bych do tohohle seriálu po horší druhé řadě neřekl. To, že bude mít návrat na vrchol. Doufám, že si kvalitu udrží i nadále. - 100%. ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama