Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (108)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dvojka Angry Birds se sice nesla v podobném stylu jako jednička, přesto jsem měl pocit, že je přece jen o něco málo lepší. Stejně jako poprvé na mě použitý humor tak úplně nefungoval, evidentně byl určen mladším ročníkům, takže jsem se zasmál jen občas. Situaci vylepšila nová mise a spolupráce s úhlavními nepřáteli. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mě přijde daleko lepší než první. Jak zápletka tak i děj humorově je tam tak jeden dobrý vtip z dvaceti, ale to nevadí jelikož ani jednička nebyl vtipná. Postava Silver a těch malých ptáků je zajímavá a vtipná a baví naopak z Chucka udělaly buzeranta a nudí soundtrack se povedl úplně. 60 procent pokud to vydělá klidně bych bral i další díly. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Druhý díl šel s kvalitou hodně dolů. Bohužel i na takovéto filmy dopadla americká kampaň, za "práva" a "rovnoprávnost! žen. Ženská tam všechny překoná, zatímco ostatní mužští hrdinové jsou totální tupci. Bravo. Jinak by to tak hrozné nebylo. Sranda tam docela byla. Trošku i drsnější vtípky než v jedničce, ale celý ten princip byl prostě špatně Nebo respektive ne špatně, ale na Angry birds špatně. Do tohohtle to nepatří. Obrovské zklamání. Amerika mi opravdu začíná vadit. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Angry Birds Movie 2 Vás zaujmou především originální implementací několika stěžejních prvků mobilní hry do příběhu, což v kombinaci s broušenými gagy, při nichž nebudete schopni udržet vážnou tvář, vytváří nenáročný animovaný koktejl na prozívané odpoledne. Toto všechno ale bohužel ztrácí svůj lesk díky ledabyle sestavené příběhové linii a hluchým místům, kterých je zde vážně přehršel. A to je vzhledem k výše zmíněným atributům a roztomilým ptačím miminkům, které zde mají své vlastní dobrodružství, vážně velká škoda. „I'm done living on this frozen seal-infested island!“ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička nebyla žádné extra světoborné dílo,ale bavila mě mnohem víc.Minimálně mi přišla vtipnější.Dvojka se sice snaží tu vratkou myšlenku převodu hry na plátno sice trochu víc rozvinout a nabídnout relativně svěží nápady,ale funguje to překvapivě o fous hůř.Každopádně děti se bavili a to je v tomhle případě důležitější...60% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když Ruďák a Stříbrnka lezou na horu, Ruďákovi uletí čepice. Když se potom Ruďák připravuje na spouštění k superzbrani, sundá si čepici. (griph)
  • Na ptačích bankovkách je vyobrazen Orel Vazoun. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy Stříbrnka vysvětluje svojí „super šňůru“, je v pozadí vidět periodická soustava prvků, avšak na této soustavě jsou radioaktivní prvky a kovy jinak odlišně sestavené, než  ve skutečnosti. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama