Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (107)

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Angry Birds Movie 2 Vás zaujmou především originální implementací několika stěžejních prvků mobilní hry do příběhu, což v kombinaci s broušenými gagy, při nichž nebudete schopni udržet vážnou tvář, vytváří nenáročný animovaný koktejl na prozívané odpoledne. Toto všechno ale bohužel ztrácí svůj lesk díky ledabyle sestavené příběhové linii a hluchým místům, kterých je zde vážně přehršel. A to je vzhledem k výše zmíněným atributům a roztomilým ptačím miminkům, které zde mají své vlastní dobrodružství, vážně velká škoda. „I'm done living on this frozen seal-infested island!“ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dvojka Angry Birds se sice nesla v podobném stylu jako jednička, přesto jsem měl pocit, že je přece jen o něco málo lepší. Stejně jako poprvé na mě použitý humor tak úplně nefungoval, evidentně byl určen mladším ročníkům, takže jsem se zasmál jen občas. Situaci vylepšila nová mise a spolupráce s úhlavními nepřáteli. ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Druhý Angry Birds pohoreli presne na tom istom ako prvý diel. Tento animák nie je úplne pre detské publikum, respektíve mladšie ročníky nedokážu oceniť jednotlivé narážky a vtipy. Kvalita zostala rovnaká, grafika opäť skvelá, film možno trochu prišiel o svoje čaro prvého dielu, ale inak by som ho hodnotil takmer rovnako. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to prišlo príliš silené a hlavne príbehovo slabšie ako jednotky, ale Angry Birds nemôžem dať 2 a menej hviezdičiek, lebo som sa proste opäť pobavil a celkový dojem jednoducho nie je dvoj a menejhviezdičkový. Myslel som si, že príbeh troch maličkých súrodencov, ktorí stratili svoje nevyliahnuté sestry, je úplne zbytočný, v závere však hrali najdôležitejšiu úlohu a čo si budem klamať: na ich pátraní po stratených vajciach som sa bavil, hoci s mierne priblblým úsmevom. ()

Blackhand47 odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl Nasraných ptáků patří k těm špatným filmům, k nimž nelze cítit negativní emoce. Celou dobu se totiž jen mlátíte do čela, jak je to blbé a nakonec vás film překvapí ještě větší blbostí. Dílo budu tentokrát hodnotit velmi zvláštním způsobem a jednotlivé minusové body tak krásně osvětlím. Každé zvíře, které není pták nebo prase jsou body dolů, tedy -25, čímž se snažím zachovat ducha herní předlohy. Nadměrné užívání slavných písníček bez většího smyslu -5, hipster prase a další nové a zbytečné postavy -40 a extrémně stupidní zápletka s trapným koncem pak vezme dalších 20. Tím se dostáváme na krásné číslo jako je počet prstů na rukách normálního lidského jedince a já jen doufám, že podobně blbých animáků bude brzy konec a studia si uvědomí, že děcka nejsou jenom vypatlaní dementi. 10% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když ptáci vstupují do laboratoře, kde vepři testují své vynálezy, hraje velmi podobný soundtrack jako ve filmu Já, padouch (2010). Na obouch soundtracích spolupracoval Heitor Pereira, proto je zde jistá podobnost. (PAULOO)
  • Na ptačích bankovkách je vyobrazen Orel Vazoun. (PAULOO)
  • Když Stříbrnka s Rudohněvem rozbíhají kouli, musí se dostat na rychlost 100 km/h. Na hodinkách mají rychloměr a dosáhnou „požádované“ rychlosti 65 mph, což je ale v přepočtu 104 km/h. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama