Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

bourec 

všechny recenze uživatele

Vlastně se Chan vrátil i s rejžou Waughem ke konceptu bláznivejch akčních komedií, kterejch napráskal ve svý mladší době spoustu. Vlastně i ten závěrečnej sumář  bláznivejch a  nepovedenejch scén je toho důkazem. Vlastně to není ani nijak objevný, ani nijak napínavý, ale vtipný to s přimhouřeným očkem je. a s přihlédnutím k věku Jackieho, to je vlastně v poho. Asi pětkrát něco takovýho, než jednu Barbie. 50%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Prvních cca 15-20 minut vypadalo Hidden Strike na solidní katastrofu, která bude extrémně špatně vypadat a navíc se bude brát smrtelně vážně. Pak ovšem přišel zlom a celý ten maglajz se překlopil do klasické Chanovské akční komedie a v tomhle směru začal HS překvapivě slušně fungovat. Na akci je sice vidět že Jackie už není žádný mladík, ale i tak je zábavná a jeho chemie s Cenou funguje dobře. Závěr je sice trochu kostrbatý a scény s cisternami a raketovým autem nejspíš vznikly v mysli pětiletého dítěte, nicméně sem to vlastně docela zapadlo…60% ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho blbinu a to to som aj dostal. Príbeh tu hľadať rozhodne netreba ani v najmenšom, je to jedna akcia za druhou a pomerne dobre baví. Duo kvôli ktorému som to pozeral, Cena a Jackie mali vynikajúcu chémiu a ako akčná komédia to v ich podaní fungovalo skvelo. Finále riadne akčné, za mňa fajn. Celovo sú to čisté 3* ale po dlhšej dobe som videl Jackieho tak si jednu prihodím. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Zoufalý úvod Hidden Striku, který v divákovi zanechává spíše dojem podprůměrného akčního digitálního bordelu, střídá ve své druhé polovině ráz a stává se poměrně zábavnou chanovskou co-op mlátičkou. Ačkoli jsou příběh i charaktery jednotlivých postav postavené na vodě a divák trpí, tak chemie mezi Jackiem a Cenou funguje na jedničku, což tak částečně kompenzuje výše zmíněné neduhy. Z akčních scén stojí za zmínku především nápaditá pěnová sekvence, jež Vám připomene legendární akrobatické kousky cirkusového souboru Cirque de Soleil. Jednoznačně nejslabší film Scotta Waugha a začínám se obávat i o čtyřku Postradatelných. Dvě hvězdy. 😕 (30.07.2023) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jediné, co na tomto snímku dokážu opravdu ocenit, je akce, a to i když působila místy poměrně lacině, na druhou stranu ale byla určitě přehledná, choreograficky chvílemi i nápaditá, efektní, rozmanitá a hlavně oba ústřední herečtí představitelé jsou v podobných typech filmů a postav ověření a zběhlý borci a naštěstí i zde ukázali, že mají v tomto ohledu pořád ještě co nabídnout, takže opakuji, akce ok, nicméně je to skutečně to jediné, co se v Hidden Strike dá hodnotit opravdu pozitivně. Hlavně zápletka je totiž doslova otravná, tuctová, předvídatelná a velmi často i vyloženě naivně hloupá, kdy jsem si při mnoha scénách až říkal, že tvůrci snad ztratili veškerou soudnost dělat z diváků idioty, jako třeba když třeba hned v úvodu přiletí zachránci ve vrtulníku, aby následně přesedlali do autobusů, místo toho aby zas odletěli (???), nebo když se Chan s Cenou řežou hlava nehlava, aby hned v následující scéně byli odvěkými přáteli na život a na smrt, svěřující si i ta nejniternější tajemství, jinak ale ono co se vůbec týče všech postav, tak to je také jen jedná velká přehlídka nudných, tisíckrát omletých a nezajímavých postav a charakterů, a to jak těch kladných, tak záporných a problém jsem měl i s nemalým počtem odlehčených, v podstatě až komických scén, o které se stará též převážně jen ústřední duo hrdinů, kteří se neustále špičkují, ve většině případech to ale bohužel sklouzává spíš k těm trapnějším momentům, než k těm, které by měli diváka pobavit. Za mě se tudíž jedná o slabší akční průměr, který sice neublíží, ale doporučovat ho rozhodně nehodlám, spíš naopak. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Při natáčení exteriérové scény na jihovýchodě Číny došlo k sesuvu půdy a část produkčních vozů zaplavila řeka bahna. Nikdo nebyl vážně zraněn, ale produkce byla na pár dní pozastavena. (Geralt z Rivie)
  • Scény z Blízkeho východu boli natáčané na zástupných miestach v Číne. Film sa natáčal už v lete 2018. (Arsenal83)

Reklama

Reklama