Reklama

Reklama

Operace Rudé moře

  • Čína Hung hai xing dong (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

19. eskortní skupina Námořnictva Čínské lidové republiky operující proti somálským pirátům dostane úkol evakuovat čínské občany z republiky Yewaira, kde došlo k státnímu převratu a občanské válce. Fregata Lin-i je vyčleněna, aby zakotvila v přístavu Al-Hafed a zahájila evakuaci. Úkolem je pověřen i osmičlenný tým speciálních sil námořnictva pod vedením kapitána Yanga Ruie. Situace se však komplikuje. Kromě milic povstaleckého generála Šarafa operuje v oblasti i teroristická organizace Zaka a pašeráci uranu. (Ampi)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (87)

Ouwen

všechny recenze uživatele

Tohle skutečně někoho baví?! Neustálá kalamita akčních scén, bez nějakýho smyslu? Každej týpek tam vypadá úplně stejně, nelze je nijak odlišit, akce je pouze průměrná. Z mého pohledu, může bejt technicky prvotřídní, ale na můj vkus naprosto chaotická. Přestřelky působí průměrně, protože zde absentuje nějakej pořádnej příběh, nějakej charismatickej týpek, co by ten film utáhl, nebaví mě pořád sledovat nonstop nekončící akci. Příště bych poprosil do těch sto čtyřiceti minut vtěsnat nějakou story, nebo je důležitější sledovat sprint vojáků ve slow motion? ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film, podle skutečné události byla vojenská syrová smršť, která se strhla v boji proti teroristům, kteří zajali čínské civilisty a pokračovalo jejich snahou získat koncentrát uranu k výrobě špinavých bomb. Pokud veškerá vojenská technika, kterou čínská komanda disponují, je skutečně taková, bledne před nimi i síla wuchanského tržiště v největší nákupní špičce .Kromě operace pod vodou, která jediná nebyla, zde byla pěchota, letectvo, tanky, lodě, obrovský špionážní dron, vrtulníky, letadla, no všechno. Nejjemnějsí výpočetní technika. Ani se nedivím, že si s tímhle státem nikdo nechce zadat. Film měl, jak jinak, delší stopáž, perfektní exteriéry, dobrou kameru, udělal i sondu do života vojáků .Pokud se nebojíte té syrovosti, jděte do toho, protože ten pocit, že jste s nimi v akci a klidně to koupíte, vás ještě chvíli neopustí. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

A prečo by si šikmáči nemohli natočiť propangadistický film na svoju armádu a ako nepriatela použiť arabákov? Hrdinské, s cheatom na neobmedzenú muníciu, ale bez zbytočných žvástov o priatelstve, hrdinstve a tieto podobné sračky, bez ktorých sa amíci nezaobíjdu. Snajperský súboj, tankový súboj, ulička smrti, hektolitre krvi, taktika a výstroj a výzbroj, to všetko to malo na úrovni. Je to síce trošku dlhšie, ale skvelá podívaná. 5 z 5 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Souhlas s Lacikem a Ouwenem a v krátké době druhý filmový zklamání z Asie a to říkám i přesto, že tyhle military, neserte se do Číny akčňáky mám opravdu rád. Třeba takoví Vlčí válečníci 2 byla luxusní záležitost, ale tam byl nezničitelný a Charizmatický Jacky Wu který to celé táhnul. Tady je jenom komando nezajímavých zapomenutelných ksichtů kteří navíc, jak tu bylo trefně napsáno vypadají stejně, takže se v nich nevyznáte a hlavně jim nefandíte. No a ta všemi proklamovaná super akce mi zase až tak super nepřišla. Zpomalovačky měly asi působit cool, ale mě rušily. Navíc přestřelky byť jsou krvavé a dynamicky natočené, tak mi přišly dost fádní a nenápadité. Čína to rozhodně umí líp. O tom nemůže být sporu. Tak snad příště.30% ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Nesmyslné dialogy, absence děje, slo-mo záběry na běžící vojáky a (skoro) nikdy nekončící akce. I tak se dá shrnout tento film. Také je film příliš dlouhý a neustálý příval akce to nedokáže utáhnout. Dorazil mne konce, kdy číňani vyhrožují všem, kdo by chtěli zpochybnit jejich nárok na jihočínské moře. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (8)

  • Název filmu se objeví až v 19. minutě. (griph)
  • Snímek vznikl i jako dárek k 90. výročí založení Čínské lidové osvobozenecké armády a patřil ve své zemi k nejnavštěvovanějším titulům. [Zdroj: Cinema 8/2018]. (ČSFD)

Reklama

Reklama