Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (356)

angel74 

všechny recenze uživatele

Po prvotních myšlenkách na odpad jsem postupně zjišťovala, že to není až taková příšernost, jak jsem původně očekávala. Pár dobrých vtípků se tu najde a cílová věková skupina jistě ocení i vysokou frenkvenci sexistických narážek tolik typických pro Petra Kolečka. Mně osobně se zamlouval hlavně fajnový soundtrack. A nebylo by na škodu, kdyby se nad závěrečnou pointou mladá generace trochu zamyslela. Skutečné zážitky totiž opravdu žádná virtuální realita nenahradí. (50%) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

To je sranda, když něco kopíruje filmy jako jsou Rafťáci. Na druhou stranu je to logické, protože to byl přes veškeré místní hodnocení úspěšný film, co je neustále reprízovaný (neúspěšný film je ten, po kterém za dva roky ani pes neštěkne. Kromě otravné Evropy 2 a Scotta jsem veškerý product placement nějak přehlédl. Aniž bych tvrdil, že to je dobře nebo špatně, film doslova hýří nápady a minimálně několik hodně zajímavých přináší (kromě zmíněného kopírování vedoucího Bořka /Oldy Navrátila/ Pavlem Nečasem. Ty oslí můstky, proč se borci na výlet vůbec vydají, jsou daní scénáristické neschopnosti, ostatně jako 80 % současné české tvorby. Všimněte si, že Matonoha a Šteindler jsou u každého "průšvihu" čs produkce. Linda Rybová tu bohužel jen v maličké zbytečné roličce, podobně Suchařípa (u něj naštěstí). Angažování holek se povedlo, Celeste je fuckinghamová, stejně jako Štěpánka, vydařil se i experiment s Esther (až na ten trapnej vtípek se šmírou z řetězu). Scéna z lomu vyloženě lahůdka (i když se ukáže jen Julie Šurková a Esther, na Celeste a Štěpánku zapomeňte).. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kolečko je frajer, znovu napsal scénář za víkend. Skoro si vystačil s jedním fórem (idioti čumí do mobilu), ale musí se mu přičíst body za to, že tepe do nastupující generace zoufalců. Vagnerovou však začínám litovat. Její éra štěrbiny pro všechny věkové kategorie evidentně nekončí ani po překročení Kristových let. Na Mišíkovi je zase vidět, že poprvé v životě seděl na kole. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Já dám 4 a to jsem chtěl dát 3 ale záběry na přírodu a okolí nádhera, film i poukazuje na dnešní špatnou dobu závislost nudu a podobně a jen hrstka ví jaké to bylo to pravé v dětství, herci mohli být jiní i herečky ale dalo se nebudu říkat tisíc špatných slov. Určitě příběh neurazí a snaha o srandu byla ale malá soundtrack dobrý a rozhodně jiný název. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Pozerať domácu komédiu znamená cielene sa vystavovať trápnosti. Obvykle sa jedná o prehliadku kreténov a prehnaných stereotypov. To može byť aj dobre, také krivé zrkadlo sa spoločnosti zíde. Kolečko si spomenul na niekdajší úspech SNOWBOARĎÁKOV a RAFŤÁKOV a skúsil to znova, s dobre vymyslenou aktualizáciou. Problém ale je, že rýchlo skĺzol z dobrého úmyslu a z celkom slušne nahodenej a rozohratej komédie tohoto typu prepadol do skutočne trápnej romantiky. Vývoj je tak rýchly a absurdný, že sa stráca nielen humor, ale aj zmysel. Pretože ak takým kopytám stačí pár dní a trochu bicyklovania na to, aby jeden zbalil exotickú černošku, druhý slovenskú speváčku a tretí sexy macochu, tak sa my, normálni muži žijúci v reálnom svete, môžeme jedine rozčuľovať nad takou naivitou - alebo nespravodlivosťou osudu, že čo má proti nám! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Za celé natáčení došlo celkem k 5ti pádům z kola, které se obešly kromě odřenin a jednoho vymknutého kotníku, bez většího zranění. (Zdroj: Falcon)
  • Film se natáčel 22 dní. Točilo se v Telči na Panském dvoře a na hradu Roštejn. [Zdroj: iPrima.cz] (Duoscop)
  • Kola na kolovou byla zapůjčena z TJ Sokol v Praze. (Duoscop)

Reklama

Reklama