Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honza Rambousek je svým způsobem sympatický podvodník, který je v podsvětí ceněný jako odborník na zámky, počítače, elektroniku a auta. Je to také nenapravitelný sukničkář, přesto ho ženy milují... Právě mu teče do bot, protože ho má v hrsti mafián Vytloukal kvůli velkým dluhům. Pokud Honza neukradne z galerie obraz Dívky v modrém, tak je s ním amen... Zachrání ho náhoda – do cesty se mu připlete jeho dvojník, středoškolský profesor Richard Prospal, pedant a slušňák k pohledání, a těm dvěma se zázračně změní život. Zatímco si Honza užívá v Richardově kůži doma i ve škole, Richard je pronásledován mafiány, protože mu nevěří, že není Honza. A když se jim do rukou dostane i Richardova dcera Natálka, tak mu nezbývá, než zapomenout na slušné vychování a najít způsob, jak vyzrát na mafiána a jeho gorily a dostat nejen obraz, ale i dceru do bezpečí. Kolotoč překvapivých komediálních situací se roztáčí... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (285)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová česká komedie, která je chvílemi dosti trapná, ale občas také velmi vtipná. Samozřejmě, o nějaké originalitě nebo přílišné logice se nedá vůbec mluvit, ale jako bláznivá komedie to celkem funguje a na české poměry se jedná o příjemné zpestření, které chvílemi připomíná ságu Šéfů s Petrem Nárožným, který i zde hraje neodolatelného šéfa zlodějské bandy, která by měla problém ukrást i lízátko ze samoobsluhy. Každopádně na kino takovýto film opravdu není. Moje hodnocení 60%. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Dle očekávání jednoduché, předvídatelné a to jak scénářem, tak humorem. Ale, on ten humor překvapivě funguje, občas dokonce velice dobře funguje, ani některé hlášky nejsou vůbec špatné. Samozřejmě je vše napsáno pro Ondřeje Sokola a ten si role užívá. Pravdou ovšem je, že v poslední části už není poznat, jestli zrovna hraje Honzu, či Richarda. Další chybu vidím v délce, na nenáročnou komedii je to opravdu příliš a je to cítit, v závěru film značně pokulhává i vtipu je pomálu. 55% ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Do kina bych na to nešel, ale v televizi při znuděném nedělním odpoledni jsem si klidně tuhle blbinu užil. :o) A docela dost často jsem byl sám ze sebe překvapen, jak se dobře bavím, nejvtipnější byl střed filmu (prohozené postavy se učí nové postupy), naopak vyřešení všech peripetií mi přišlo dost zkratkovité a občas nelogické i na bláznivou komedii. 50%. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

České komedie už podle mě nemá šanci zachránit nikdo a nic, všechno je to prvoplánové, rychle uvařené a přeplněné gagy. Tady je sice pár světlých míst a především tupý Kohák je hodně k smíchu, na druhou stranu ale zápletka tak jednoduchá a laciná, až se chce brečet. Sokola už přestávám mít rád, je ho všude plno. Kdyby mi tenhle film nepustil maník při tvorbě tetování, nikdy bych se k tomu nedostal................moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Mě už u českého filmu stačí opravdu málo. V tomto filmu je to existence toliko nevídaného jevu v české kinematografii a tím je příběh. Vše se točí kolem jednoduchého a vcelku předvídatelného příběhu, který je pro komedii jako dělaný, ovšem co pořád chybí je konstrukce vtipu a humoru kolem tohoto příběhu, který je laciný a zcela nevyužil potenciál příběhu. Ovšem jisté záblesky (vtipné scény i mimo hlavní záběry kamery) tu vidím a to je více než jsem čekal. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (11)

  • V čase 00:00:49 si lze všimnout, že vjezd na nábřeží byl kvůli natáčení střežen policejní hlídkou a znemožněn nataženou páskou. Přitom v předcházejících bližších záběrech žádná páska není. (klukluka)
  • Exteriér mafiánského doupěte se natáčel na Malé vodní elektrárně v Praze - Štvanici. Interiér mafiánského doupětě se natáčel v Čističce odpadních vod v Praze - Bubenči. (Fuego)

Reklama

Reklama