Reklama

Reklama

Dvě odcizené sestry jsou nuceny vyloupit banku, aby zachránily svého bratra, který vypálil sklad vlastněný nechvalně proslulým gangstrem. Není to ovšem jen tak obyčejná banka. Snímek Trezor je mysteriózní thriller o loupeži, který je plný akce, napětí, zděšení a neuvěřitelné hrůzy. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (68)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Spočiatku si to ešte ako tak udržiavalo moju pozornosť, ale tá postupom času klesala viac a viac. Horor ani náhodou. Z 90% je to čistý rukojemnícky film, ktorý sa to celé snažil osviežiť nejakými duchmi, ale bolo toho fakt len minimum. Koľkokrát tam "niečo" ukázali, trikrát? Navyše akýchsi mŕtvoliek s vrecami na hlave sa sotva niekto zľakne. Film je našťastie aspoň celkom akčný, takže pri ňom divák nezaspí. Akurát nič zaujímavé neprináša a záverečné minúty sa už naťahujú do takej miery, že na záverečné titulky som čakal ako na spasenie. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Vylúpiť banku je stále veľkým rizikom, predovšetkým, ak ide o banku, ktorú spravil ktosi pred niekoľkými desaťročiami pred vami a navyše, s rukojemníkmi sa príliš nemaznal. Trojica (ne)podarených súrodencov však zobrala vec s nadhľadom a pripravila si aj plán B na bezpečné opustenie budovy. Avšak nepočítala s možnosťou, že hlavnou úlohou nebude udržať policajtov mimo budovy banky, ale ubrániť sa niečomu, čo je v nej, čo sa roky skrývalo v trezore. Prvá fáza filmu je celkom slušne rozbehnutá, lúpež prevedená poloprofesionálne a padne aj jedna a škoda že jediná dobrá hláška (Bankár vyhlási, že jediná vec z ktorej ma strach je zlá pôžička). A potom to už ide dole kopcom, kombinácia hororu a zlodejiny trpí na suchoty aj po stránke hororovej aj po stránke akčnej. Posledných 10-15 minút film opätovne zvýši obrátky, aby to nakoniec všetko zabil hlúpy predvídavý koniec... ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

The Vault jsem musela sledovat na třikát, protože jsem u něj pokaždé usnula. A to je přesně popis, jaký bych tomuto snímku dala: uspávací. Moc nechápu, proč se zrovna tohohle chytil James Franco, protože je to opravdu velmi nezajímavý kousek o loupačce a následném strašení ve sklepě, které není strašidelné. Holky v hlavních rolích jsou záhadářky a pointa už snad taky nemusela ani být. Slabota. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Film zhodnotím rýchlo. Zo začiatku rozohraná tuctová banková lúpež, ktorá sa následne chce prehnupnúť do hororu. Chýba tomu atmosféra, nápad. Strašne zbytočný film. Vlastne nie úplne. James Franco má ďalší zárez vďaka ktorému chce nazbierať viac filmových postáv v rámci jedného roka, než Samuel L. Jackson. Pokiaľ by ste nevedeli, kto je James Franco, tak je to ten týpek, čo stvárnil strašne zásadnú postavu v najväčšom sklamaní roka Vetřelec: Covenant ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Keď prižmúrim očko nad miestami až prekvapivo naivným scenárom, z ktorého The Vault vychádza, tak ma tieto nadprirodzené bankové hrátky kupodivu celkom bavili. Je však pravda, že Trezor diváka vo svojej druhej polovici tak nejak omrzí, príbeh už zásadným spôsobom nikam nenapreduje a záverečné odhalenie nie je zďaleka tak neočakávané a šokujúce, ako by si jeho tvorcovia iste priali. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama