Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem si nedovedl představit, že by na základě stejně nazvané videohry mohl vzniknout nějaký zajímavý kousek, tak se musí seriálu nechat, že je dobře drsný a že mu vůbec nevadí, že je animovaný. Vlastně je to možná dobře. Na druhou stranu mě ale hlavní postava nedostala a přišla mi celkem klišovitá. Souboje jsou zde ale povedené, stejně jako celkové barevné spektrum. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem 2 série. Není to špatný, ale bohužel nic pro mě. Dracula, démoni, nemrtví a hororová atmoška je docela fajn, když dojde na akci, tak se krví nešetří, ale bohužel té tu moc není, spíše se seriál zaměřuje na příběh a postavy a ty mě až tak moc nezajímají. Být to v CGI animaci, asi bych byl spokojenější, takhle budou nadšení spíš zarytí fanoušci Anime.  6/10. ()

Reklama

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Klasická americká škola komixu zpracovaná japonci. Příběh podle japonské hry. Násilí dostatek, krve také. Ale něco tam nefunguje. Snad určitá jednoduchost podání. Jako kdyby někdo, kdo ví oč se jedná radil někomu, kdo má problém zavázat si tkaničky. Škoda. Podíval jsem se, nezapomenu, ale že bych seděl a tleskal, tak to ne. Pěkná animace, pěkný scénář, slabší spojení dohromady. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vystylizovaný seriál, který mě svým zpracováním zaujal už v prvním díle. Ta nekompromisnost a brutalita na každém kroku totiž seriálu vtiskly punc nevšednosti, což plně kvituji (takže rodiče, dost zvažte, jestli to budete sledovat se svými ratolestmi, s vyhřezlými střevy a podobně se zde nešetří). Hry jsem nehrál, takže příběh pro mě byl jednou velkou neznámou, na druhou stranu jsem byl ušetřen nějakého bližšího srovnávání. Příběh točící se okolo Trevora Belmonta, posledního lovce monster, mě chytl již v úvodu. Přidejte k tomu charismatického Drákulu (anglický dabing se zde povedl na jedničku) a máte zaděláno na úspěch. Co seriál seriál trochu sráží dolů, to je jednoznačně natahování (v tomto ohledu zejména vyhrává prostředek druhé a třetí série). Kdyby to tvůrci okrouhli na polovinu stopáže, tak by to ve výsledku odsýpalo asi více. Přesto se dost těším na čtvrtou sérii, jistou jiskru jsem v tom zaznamenal. Za mě prozatím obstojných 7/10 EDIT Čtvrtá série to mé hodnocení vytáhla na čtyři hvězdy, protože tak akcí napěchovanou podívanou jsem nečekal. Belmont opět hláškuje, ostatní mu zdatně sekundují, souboj se Smrtkou nezapomenutelný. A celkově uzavřeno stylem, že jsem spokojen :) Za mě Castlevania obdrží 7,5/10 ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Animácia, prostredie, príbeh, akcia, charaktery, to všetko tu je na jednotku. Castlevania si zaslúži väčšiu pozornosť akú má. Nie len preto že je adaptáciou hry, čo takmer nikdy nedopadlo dobre, no aj preto že ten svet je dychberúci. Nekompromisný a zároveň vťahujúci. Prvá séria bola moc krátka. Ajtak sa mi ale hneď zapáčili tie krvavé scény, štýl animácie a zvraty. Potom prišla séria čislo dva a už som bol ultrafanúšik. Ďalši série netreba nejak podrobne opisovať, no pripravte sa že sú možno ešte lepšie. Dostalo sa v nich viac na pocity postáv a motivácie. Pri pár častiach sa ide extrémne do hĺbky a tým že epizódy sú krátke, verím tomu že to dáte celé za veľmi rýchly čas. Vyvrcholenie je bezchybné a dúfam že sa Netflix ešte niekedy do tohto sveta vráti. Kľudne aj v rámci nejakých spin-off projektov.   1.séria 8/10 2. séria 9 /10 3.séria 10/10 4.seria 9/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl na motivy stejnojmenné slavné herní série. (P. J. D.)

Reklama

Reklama