Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nie je to epický Blood of Zeus, ale má to k nemu sakra blízko. Mytológiu to má fajn, ale škoda, že sa to viaže k ceste, ktorá nie je až tak zaujímavá, ako tá, ktorú to zatiaľ opomíja. Keď sa v tretej sérii v piatej časti ukázala cesta časom a dimenziami (mega robot, kozmická loď ako od Gigera atď.), tak si hovorím, kua, ak to pôjde touto cestou, tak sa poseriem blahom. Žiaľ, nestalo sa. OK, máme možno otvorené vrátka do budúcnosti, ale na druhú stranu, dovtedy maximálne len štyri hviezdy a aj tie len odreté, lebo absolútne mi tam chýba epická hudba ako v Blood of Zeus. To by boli negatíva. Teraz k pozitívam. Výborná animácia, zaujímavá psychológia všetkých postáv, krvi a nechutností ako sviňa, jedine Danteho peklo s tým môže merať sily, ale to je napriek svojmu veku stále trošku iná liga, obludárium ako fajný mix Lovecrafta a Gigera, radosť sa pozerať. Som zvedavý, čo vymyslia vo štvrtej sérii, lebo cestičiek zdánlivo ukončených a zároveň otvorených (Dracula, Hector, Isaac, Alucard, Saint Germain), jedine Trevor a Sypha si idú stále to svoje. UPDATE po štvrtej sérii. Dvíham na plný počet. Síce to nešlo tou cestou sci-fi, ktorú by som si bol predstavoval, ale čo dokázala štvrtá séria na poli brutálnej krvavej akcie, to nemá v animákoch asi obdoby. Už štvrtá časť a Striga ukázali riadnu nálož, ale čo sa zviedlo v časti osem a deväť? Nebudem písať detailne, aby som sa vyhol spoilerom, ale pripomenulo to doslova Infinity War a Endgame. Dovi dopo. Ukončenie dôstojné, čiastočne aj emocionálne, ja som bol nadmieru spokojný a je škoda, že sa ďalšej série už nedočkáme. Teším sa teraz znovu na Blood of Zeus, lebo to je jediná animovaná séria, ktorá sa k tomuto môže rovnať, ale uvidíme, ako si povedie v druhej sezóne. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Dosti slušná středověká upířina v anime stylu, kterou si pro sebe krade Belmont. Seriál má cosi do sebe, je originální, má spoustu zajímavých postav a hromadu příběhových linek, akce je místy vážně dobrá. Mě, ač bych se fanouškem anime rozhodně nenazval, seriál bavil a přestože né všechno mi sedělo, tak celkově jsem spokojený. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Samo o sobě to (zatím) nefunguje, ale čistě jako ukecaný navnazující prolog před první regulérní kapitolou to obstojí veskrze solidně. Značce to ostudu nedělá, vizuální stylizace padne jak ulitá (škoda jen, že hudební motivy to nepřevzalo z her) a základy to pokládá dostatečně kvalitně, aby se na nich daly v budoucnu vystavět velké věci. Tak snad se to zadaří, ale Warrenu Ellisovi věřím. | S1: 3/5 | ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vystylizovaný seriál, který mě svým zpracováním zaujal už v prvním díle. Ta nekompromisnost a brutalita na každém kroku totiž seriálu vtiskly punc nevšednosti, což plně kvituji (takže rodiče, dost zvažte, jestli to budete sledovat se svými ratolestmi, s vyhřezlými střevy a podobně se zde nešetří). Hry jsem nehrál, takže příběh pro mě byl jednou velkou neznámou, na druhou stranu jsem byl ušetřen nějakého bližšího srovnávání. Příběh točící se okolo Trevora Belmonta, posledního lovce monster, mě chytl již v úvodu. Přidejte k tomu charismatického Drákulu (anglický dabing se zde povedl na jedničku) a máte zaděláno na úspěch. Co seriál seriál trochu sráží dolů, to je jednoznačně natahování (v tomto ohledu zejména vyhrává prostředek druhé a třetí série). Kdyby to tvůrci okrouhli na polovinu stopáže, tak by to ve výsledku odsýpalo asi více. Přesto se dost těším na čtvrtou sérii, jistou jiskru jsem v tom zaznamenal. Za mě prozatím obstojných 7/10 EDIT Čtvrtá série to mé hodnocení vytáhla na čtyři hvězdy, protože tak akcí napěchovanou podívanou jsem nečekal. Belmont opět hláškuje, ostatní mu zdatně sekundují, souboj se Smrtkou nezapomenutelný. A celkově uzavřeno stylem, že jsem spokojen :) Za mě Castlevania obdrží 7,5/10 ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních animovaných seriálů co jsem doposud viděl. Všechny ty postavy jsou tak brilantně napsané, příběh je přímočarý, nikde nezadrhává a úplně vás to vtáhne tou temnou atmosférou s upíři tématikou. Celé je to zabaleno do perfektní animace, která při akčních scénách dominuje a vy budete zírat s otevřenou pusou. Seriál bohužel u druhé série lehce spadl na kvalitě, ale i přes to se jedná o výbornej seriál a mrzí mě, že jsem to už viděl, protože bych si to dal znova.  8/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl na motivy stejnojmenné slavné herní série. (P. J. D.)

Reklama

Reklama