Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nemám tenhle druh "animáků" zrovna rád,ale po pozitivních ohlasech dostala Castlevania šanci a rozhodně nelituji. 1.série : za 4 díly se nedají čekat zázraky,přesto skvěle fungují jako rozjezd a příprava na to co přijde.Dracula je hodně charismatický záporák a jeho motivace je pochopitelná.Trevor není od začátku úplný klaďas,ale i díky skvělému dabingu Richarda Armitage si brzy získá sympatie. 2.série : všechno se rozjíždí ve velkém.Je tu hodně (pro mě osobně) dobrých nápadů jako třeba Drákulův skákací hrad,skvěle funguje chemie mezi ústřední trojicí a to samé platí pro kombinaci japonsky vypadající animace a "americké" akce. 3.série : trochu sem se bál jak bude fungovat bez Drákuly,ale naštěstí byly obavy liché.Třetí řada je sice nejdelší,nejukecanější a chvílemi trochu přešlapuje na místě,ale i ty "filozofické" hovory se díky dabingů pánů jako Bill Nighy skvěle poslouchají.A pak přijdou poslední dva díly,ze kterých mi regulérně spadla brada a které nabídnou to patrně nejlepší z celého seriálu.Epická akce,silné momenty a konkrétně devátý díl sem měl potřebu si hned pustit ještě jednou. V souhrnu je tedy Castlevania skvělá zábava,která velmi příjemně překvapila a pokud bude další řada rozhodně nebudu otálet...80% ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[1. série] Možná to bude tím, že jsem tuto hru nehrál, ale absolutně mě to minulo. Doufal jsem v temný horror, řežbu, slušné napětí a pokud by přišla i dobrá akce, vrněl bych plnou a zjevnou spokojeností. Spousta z těchto vlastností ale jaksi nebyla na programu a pokud se něco dělo, tak buďto se neúměrně často žvatlalo anebo se někam padalo. Jediný známky lepšího napětí obsahovaly scény přesáklé krví či vyhřezlýma vnitřnostma, ale v ostatních méně zábavných momentech se ho snažila z páry vyčarovat ryze patetická herní hudba; neúspěšně. Nemůžu neříct, že by se na to nekoukalo špatně, protože artově to bylo solidní a když se mlátilo, tak to mělo grády (jen do těch rozkroků by se mohli kopat méně častěji). Ocenil bych už stopku nad omýláném anime klišé, že knězové jsou to největší zlo. Jako úvod větší série to není hrozné, ale jako samostatně stojící jednotka to funguje prachmizerně. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem si nedovedl představit, že by na základě stejně nazvané videohry mohl vzniknout nějaký zajímavý kousek, tak se musí seriálu nechat, že je dobře drsný a že mu vůbec nevadí, že je animovaný. Vlastně je to možná dobře. Na druhou stranu mě ale hlavní postava nedostala a přišla mi celkem klišovitá. Souboje jsou zde ale povedené, stejně jako celkové barevné spektrum. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vystylizovaný seriál, který mě svým zpracováním zaujal už v prvním díle. Ta nekompromisnost a brutalita na každém kroku totiž seriálu vtiskly punc nevšednosti, což plně kvituji (takže rodiče, dost zvažte, jestli to budete sledovat se svými ratolestmi, s vyhřezlými střevy a podobně se zde nešetří). Hry jsem nehrál, takže příběh pro mě byl jednou velkou neznámou, na druhou stranu jsem byl ušetřen nějakého bližšího srovnávání. Příběh točící se okolo Trevora Belmonta, posledního lovce monster, mě chytl již v úvodu. Přidejte k tomu charismatického Drákulu (anglický dabing se zde povedl na jedničku) a máte zaděláno na úspěch. Co seriál seriál trochu sráží dolů, to je jednoznačně natahování (v tomto ohledu zejména vyhrává prostředek druhé a třetí série). Kdyby to tvůrci okrouhli na polovinu stopáže, tak by to ve výsledku odsýpalo asi více. Přesto se dost těším na čtvrtou sérii, jistou jiskru jsem v tom zaznamenal. Za mě prozatím obstojných 7/10 EDIT Čtvrtá série to mé hodnocení vytáhla na čtyři hvězdy, protože tak akcí napěchovanou podívanou jsem nečekal. Belmont opět hláškuje, ostatní mu zdatně sekundují, souboj se Smrtkou nezapomenutelný. A celkově uzavřeno stylem, že jsem spokojen :) Za mě Castlevania obdrží 7,5/10 ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí Nocturne jsem si dal malý maratonek a shlédnul po delší době původní Castlevanii a musím uznat, že druhým shlédnutím je ten seriál ještě lepší. Člověk se nesmí nechat odradit tou první sérií, která je prostě nic neříkající.. Jakmile se dá Sypha, Trevor a Alucard dohromady, tak se se to neskutečně rozjede a seriál graduje a graduje a finální fight je epic. Celkově souboje jsou naprosto parádní. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl na motivy stejnojmenné slavné herní série. (P. J. D.)

Reklama

Reklama