Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detroit v blízké budoucnosti. Policie stávkuje proti svému zaměstnavateli, společnosti OCP, a obyvatelstvo je sužováno řáděním ozbrojených gangů, navyklých na silnou drogu zvanou Nuke. Kybernetický organismus Robocop se svojí partnerkou Lewisovou pokračují v boji proti zločinu a snaží se především dopadnout gangsterského šéfa Caina, s nímž má ale OCP naprosto jiné plány... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak si si dal po rokoch opáčko a musím to s troch zdvihnúť na štvrtú. Dvojka je ešte celkom dobrá oproti trojke a aj Weller tu je. Navyše nič takéto nekompromisné a drsné v dnešnej dobe už nieje, Remake sa nepodaril ani náhodou a dvojka ma miestami lepšie akčné scény ako jednotka. Hlavne záver Cain vs Murphy stojí za to. Chcelo by to ešte Basilovú hudbu a bolo by to ešte o niečo lepšie. 75% - 4* ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Asi největší wannabe, co jsem v životě viděl. Snaží se kopírovat styl prvního dílu a zároveň přidává dějové vložky, které byly velmi slibné, ale nestydatě opuštěné, zabité. Bez zřetelného důvodu. A ten kluk… No, Verhoeven vytvořil černou satiru s nízkým rozpočtem a velkou nadsázkou, jak umí jen on. Tím pádem navázat je zatraceně těžké, tak to nezazlívám, ale zbytek mě mrzí. Pořád lepší než trojka, která z námětu doslova vytvořila rodinnou pohádku s dobrem proti zlu, nemluvě o zbytku přinejmenším live-action části frančízy. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vesměs to samé, co jednička, akorát o něco akčnější a taky utahanější a tupější. Že za kormidlem nestál Verhoeven je znát. Navíc ten srandovní chlápek v papundeklovým kostýmů je tu docela upozaděný, což je škoda, protože příběh stojí za starou belu a jakmile není plecháč na scéně, tak je to i docela nuda. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Pro me absolutni guilty pleasure. Jo, priznavam se ze jsem si film ted po letech poustel a pulku jsem fakt prochechtal, ale ono to snad ani jinak nejde, nektere sceny jsou tak tezce wtf ze tvurcum ani neverim ze to mysleli vazne :-) Navic akcni sceny na tu dobu vypadaji i dneska docela slusne. A zaverecne akcni peklo s bitkou robocop vs. velka masina na drogach.. ale no tak, stejne vas to vsechny bavilo :-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek horšej povesti je pokračovanie takmer rovnako dobré ako jednotka. Je tu aj kritika spločnosti a akcia je síce menej brutálna ale je jej viac. Celkový dojem však kazí humor. Preprogramovaný hrdina je v určitom zmysle zábavný, ale značne to podráža nohy jeho autorite. Myslím autoritu v očiach diváka... Našťastie táto humorná epizódka netrvá dlho a divák dostáva aj slušnú dávku mecho súbojov... ()

Galerie (77)

Zajímavosti (26)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ve scéně, kdy je RoboCop (Peter Weller) přeprogramován doktorkou Faxxovou (Belinda Bauer), přejede na obrazovce následující číselná sekvence: 50 45 54 45 20 4B 55 52 41 4E 20 49 53 20 41 20 47 52 45 41 54 20 47 55 59. Pokud čísla pomocí kódovacího jazyka ASCII převedeme na písmena, dostaneme větu: „Pete Kuran je skvělý chlapík.“ Peter Kuran byl tvůrce speciálních efektů. (HellFire)

Reklama

Reklama