Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detroit v blízké budoucnosti. Policie stávkuje proti svému zaměstnavateli, společnosti OCP, a obyvatelstvo je sužováno řáděním ozbrojených gangů, navyklých na silnou drogu zvanou Nuke. Kybernetický organismus Robocop se svojí partnerkou Lewisovou pokračují v boji proti zločinu a snaží se především dopadnout gangsterského šéfa Caina, s nímž má ale OCP naprosto jiné plány... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Hromadka plechu opet utoci. Ve stylu verhoevenovi hvezdne pechoty se nam snazi zesmesnit tentokrate reklamu, coz se mu nedari a vysledek je spise trapny. Nedomyslenost, nelogicke chovani a hloupe dialogy nad kterymy krouti hlaovou i obecny idiot. To jsou jen nektere z kladu tohoto pokracovani, ktere je zbytecnejsi nez papirove tasky v supermarketech. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Robocop je stále borec a tahoun filmu, ale celkově opravdu tehdy šla laťka dolů. Nechtěl jsem podlehnout obecnému přesvědčení, ale jakmile se to začalo digitálně mlátit, tak sem si řikal, že už v tý době to muselo bejt hrozný. Ovšem pokud si chce někdo užít čistě akce, tak tý je tam více než dost...50% ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Famózní hra Robocop: Rogue City, jejíž děj se odehrává mezi druhým a třetím dílem filmového Robocopa mě přiměla doplnit si kontext, a tak jsem se po mnoha letech znovy vydal do "blízké budoucnosti", ve které Detroit prakticky vlastní megakorporace OCP. A navzdory nevysokým očekáváním jsem byl docela příjemně překvapen. Byť se tu mnohem víc tlačí na pilu (občas doslova, ehm;)), vykreslení rozpadu společnosti bez policie je naprosté WTF (ano, sedmiletí baseballisté, dívám se Vaším směrem), a vizuální efekty už jsou dost za zenitem, dokáže být poslední film režiséra Epizody 5 místy správně nepříjemný. Tom Noonan jako feťácký guru Cain je skvělý, scéna s mozkem, míchou A OČIMA v kádi je správný raně devadesátkový úlet, a scény, kde se Murphy musí vyrovnat se svojí rodinnou minulostí, jsou taky parádní. Jenže na každé pozitivum je tu negativum jako dětský záporák, kterému se nejde nesmát, nebo naopak navzdory záměru tvůrců šíleně nevtipná figurka černošského starosty. Za úplně ztracený čas to nepovažuju, ale rozhodně to bylo víc guilty než pleasure... 60% maximálně. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Tak,já som od druhého Robocopa dostal to, čo som očakával. Akcia snáď ešte lepšia než v kultovnej jednotke a efekty, vzhľadom na rok výroby dosť dobré. A záverečná scéna Robocop vs Robocop II je super. I keď,už nikdy tomuto filmu nezoberiete právoplatný prívlastok ,,béčkovo klišovitý", aj tak som si ho užil. Akčné béčko natočené začiatkom 90. rokov určite už dnes tak neohúri,ale predstavte si, aký hit to v dobe premiéry musel byť. Ale jednotka bola aj tak lepšia. /70%/ ()

fars 

všechny recenze uživatele

Pro me absolutni guilty pleasure. Jo, priznavam se ze jsem si film ted po letech poustel a pulku jsem fakt prochechtal, ale ono to snad ani jinak nejde, nektere sceny jsou tak tezce wtf ze tvurcum ani neverim ze to mysleli vazne :-) Navic akcni sceny na tu dobu vypadaji i dneska docela slusne. A zaverecne akcni peklo s bitkou robocop vs. velka masina na drogach.. ale no tak, stejne vas to vsechny bavilo :-) ()

Galerie (77)

Zajímavosti (27)

  • Většina videoherních automatů byla pro film vyrobena společností Data East, která stála za zrodem videohry "RoboCop" z roku 1988. (HellFire)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Jednou z budov, které OCP předvedla na prezentaci svých plánů pro Detroit, je budova Bank of America na adrese 700 Louisiana v centru Houstonu (oranžová budova ve třech trojúhelnících). (HellFire)

Reklama

Reklama