Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Koukl jsem se kvůli Jeffu Goldblumovi, a tak jsem se ani nekoukal na obsazení a to teda bylo něco... John Cena, Lance Armstrong, Orlando Bloom, všichni byli super. Dobrá komedie na dobré téma, ale na mě byl někdy humor až moc šílený :D Nejlepší hláška: "This was not the French new wave. It was the French news wave." ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená paródia, v podstate zaujímavejšie než čokoľvek z reálnej Tour de France, na ktorej sa dá obdivovať len záverečný špurt po 5 hodinách (ak k nemu vôbec príde) a potom francúzske hrady. Bez nich je to najnudnejší šport na svete. Ak by bol takýto ako v tomto vymyslenom dokumente, určite by ma prilákal k obrazovke. A veľmi potešila účasť Lancea Armstronga, ktorý dokázal, že to už má všetko na háku. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Blood, sweat and tears…and extra blood.. Tohle téma si přímo žadoní o pozornost a po pravdě nevím, na co Szymanski tak dlouho čekal. Je to nekorektní, vulgární, šovinistické a neetické, přesně jako jednání těch skutečných hochů, co pochopili, že na velkých závodech nedosáhnete úspěchu, pokud pojedete „pane e acqua“ (italsky „chléb a voda“, slangové označení pro jízdu bez sypání). Účast Armstronga působí kontroverzně, protože s tím máslem na kebuli by se měl podobným paprskům spíše vyhýbat, ale já mám pocit, že tady bylo dovoleno vše. Stačí si vzpomenout na Itala JuJu Peppiho a jeho optimální posed pro sjezd. Mám za to, že penis přehozený přes štangli tu aerodynamiku mírně narušil.. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Už jsem začínal věřit, že nějaká inkontinence v mém případě nehrozí, ale co mi tvůrci naservírovali - to bylo něco fantastického. Znovu se zopakuji. Žasnu nad tím, jaké tváře se podařilo k účasti ukecat. Zejména jsem byl příjemně zaskočen z "anonymního" infromátora, který neměl nejmenší chybu. Jsem rád, že tvůrci nezkopírovali koncept předchozího výtečného dílu, nýbrž se vydali novou cestou, která byla snad ještě o chlup lepší. Znovu koňská dávka parádního a trefného humoru, který nikdy neomrzí. Moc děkuji za prodloužení života a rozkmitání bránice a budu se moc těšit na další díl. Vhodných sportů je nekonečné množství. [91 %] ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Po prdeli z Wimbledonu přichází prdel z tour de France a i když závěr už je dosti natahovaný a přemrštěný, i tak jsem prvních cca 20 minut zažíval neskrývané výbuchy smíchu. Prostě zase dokument, jehož tvůrci se s tím moc neserou. Pobavili i hlavní představitelé tour, které z dokumentárního hlediska v dnešní době představují Lundgren, Glover, Bloom, Ormond, Bacon a třeba Goldblum..a takový Marsden v roli pojízdného komentátora taktéž září, nezbývá tedy, než stejně jako u 7 dní v pekle i tady nastřelit plnou !...................moje hodnocení = 9 z 10. ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama