Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (99)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Návrat z ráje k loupení byl z mého pohledu absolutně nepravděpodobný a extrémně hnaný na sílu. Když tohle opomeneme, tak třetí série zkrátka nedosahuje atmosféry předešlých 2 sérií. Strašně mi tam schází Berlín, kterého vystřídal jakýsi přihřátý buzerant, který nemá absolutně žádný styl. Nudnější je i samotná loupež.  Chování některých postav je znovu ještě více iracionální. Uměle budované napětí stále funguje, ale jakýsi kvalitativní propad je patrný snad v každém ohledu. [64 %] ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekla bych, že důvod druhé loupeže nedává naprostý smysl a je to přitažené za vlasy. Jak taky nalákat starou bandu, která má vyděláno na několik životů k další loupeži, že? Ale když se něco podobného zkouslo u filmu Zachraňte vojína Ryana, tak se to dá zkousnout i zde. Co se týče děje a loupeže, tak je zase vše pěkně promyšlené a můžete se těšit na starou dobrou bandu bláznivých Španělů. Dokonce i na některé nové tváře, které hezky zapadají. Profesor má tentokrát „pomocnici“ a snaží se mít opět vše pod kontrolou. Moc mu to ale nejde. Tentokrát totiž nastupuje kurážnější vyjednavačka, která má koule a vůbec se toho nebojí. S ní už to nebude takové lážo plážo.  Konec série vás nakopne k dalšímu sledování. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„TOHO DNE NAPRŠELO NA MADRID 140 MILIONŮ EURO...“ /// Tahle vykutálená parta se vrátila zajímavým stylem. Nový postavy, hodně vztahů (nijak idilickejch) a geniální Profesor, kterej má geniálního protivníka. Jako vždycky mě serou…. třeba špatná matka Nairobi, nebo Tokio…, ale nakonec dokážu svoji nasranost přenýst na tu policejní svini. Je to horší než první a druhá série. Logicky – tenhle plán je nedomyšlenej a místo pohodový (v uvozovkách) jízdy se mi v kapse otevírá „vreckový“ nožík. Navíc selhává i Profesor… TOHLE UŽ NENÍ PŘEPADENÍ. ANI STŘET SE SYSTÉMEM. TOHLE JE VÁLKA! Inu, proč né! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju, když mě hlavní hrdinové serou. 2.) Kradu a chci se zlepšit. 3.) Thx za titule „Mejsy“ a „Yusek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 SÉRIE - 8/10. : Tak toto bylo něco! Velký důstojný návrat na vrchol, po ukončení jednoho velkého úspěšného příběhu, představí se nám nové famózní postavy např. Palermo - týpek, o kterým jsem věděl, že se mi vryje pod kůži. 3 série je daleko více akčnější, napínavější a nápaditější, má konečně normální a super tempo, sice ano byly pak díly, kdy to bylo doslova unuděný a moc se to neposouvalo, ale i tak každá epizoda vždy něco super nabídla. A dále, myslel jsem si, že si pustím dabing abych se neukousal nudou a ba ne, nejenže sem se labužnicky bavil, ale ještě dostanu suprově nadabovaný seriál se super obsazením! Prostě Wow. Nebylo to k zahození celá série ba naopak, šlo to výborně. Celou sérii jsem dal na jeden zátah byť není tak dlouhá. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zachvíli nás čeká 4. série, která má snad nejlepší trailer, co jsem kdy vůbec viděl, takže bylo fajn si zopakovat 3.sérii těsně před 4. Nepříjde mi, že by kvalita seriálu klesla, přibyly sice nové postavy, ale jsou skvělou náhradou ( Především nová inspektorka je ultra nekompromisní bi*ch!) a finále celé série je dost možná nejlepším dílem celého seriálu, kde Profesor vykonal šokující rozhodnutí. Nemohu se dočkat, tohle je number uno mezi seriály i napříč filmy. 100% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Ústrednú pieseň seriálu "My Life Is Going On" od interpretky Cecilie Krull, hrajúcu počas úvodných titulkov, môžme počuť aj v prevedení Pedra Alonsa (Berlin) počas záverečných titulkov poslednej epizódy tretej série. (Makky)
  • V sérii si v pár epizodách malou roli mnicha jménem João zahrál známý fotbalista Neymar. Avšak v době, kdy na Netflixu vycházela třetí série, byl Neymar obviněn ze znásilnění. Z toho důvodu se tvůrci rozhodli scény s ním vystříhat. Znovu byly do seriálu přidány potom, co se případ odložil pro nedostatek důkazů. Z toho důvodu viděla první vlna diváků verzi bez Neymara. (Baltazzar)

Reklama

Reklama