Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (99)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem napsal v komentáři k celému seriálu, celá záležitost měla podle mě druhou sezónou skončit, protože třetí řada vypadala jako špatná kopie té první, navíc ji tvůrci doplnili o politický boj a z možná alespoň trochu sympatických lupičů se stala banda vraždících anarchistů. A to ani nezminím, koho nechali tvůrci umřít... ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kupodivu asi nejsilnější série. Pro mnoho lidí vaření z vody, pro další smrtelníky další nášup něčeho, co se ukázalo dost jako originální. Dokonce mi přišlo, že v rámci toho, že tvůrci chtěli všechno prohodit do jedné série, tak vše bylo svižnější a logičtější, takže jste rovnou věděli, co vás čeká a co čekat o postav. A zároveň to bylo chytré a dobře udělané. Takovéto vychytávky já rád. Lehce se nám vrátí i Berlín a pokud vám chybí v bance, tak ho zcela s přehledem nahrazuje nový kamarád Palermo. To, co začalo jako nicotné a tuctové pokračování dobrého seriálu se ukázalo jako velmi dobré pokračování. Opět se to neobejde bez nějaké feministické propagace, která jako vždy působí dutě a suše. Plus k tomu nějaké ty vztahové rozmíšky, které navíc pokazí atmosféru poslední epizody. Ta navíc vás docela okrade a stane se nejslabším článkem na novou sérii, která je v nedohlednu. Místo toho, aby se vše vyřešilo v jedné sérii, tak zase musíme čekat na to jak to dopadne v rozkouskované verzi. To je silná škoda. Pokazilo to atmosféru a trochu snížilo motivaci si pustit tu poslední prodlužovačku. Protože stejný problém jsem měl už jenom s touto sérií. Ta se změnila ve zlato. Jenže, budeme opakovat takovéto úspěchy? ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po těch dvou řadách jste buď natěšený fanda, nebo vám to stačilo k prozření, že Papírový dům s nepřichází s ničím novým, jen se v něm obratně míchá telenovela a krimi...v poměru asi 75:25. Opticky to ale vypadá 50:50, protože je to moc dobře zpracovaný seriál a postavy se člověku docela rychle zavrtají pod kůži. V této řadě se ničeho převratného nedočkáme. Opět ambiciózní plán spousta flashbacků, které sice své místo mají, ale občas "zdržují". A naštěstí se podařilo najít Profesorovi důstojného protivníka...opět žena. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co otěže přebral Netflix a peníze zavelely znovu otevřít jinak krásně uzavřený příběh, došlo k několika změnám a z mysterózního thrilleru se přešlo do akční popkornové jízdy, kterou už tvůrcům všichni nesežereme. Na scénu se dostávají nové postavy, na které si divák musí zvykat déle než je zdrávo a komplikace mezi aktéry loupeže se místo zajímavých stávají dosti otravnými. Zůstávám kvůli několika pořád výborným částem u 4 hvězd, ale kouzlo seriálového fenoménu současnosti je fuč. [viděno na Netflixu] ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to trošku jiné než předchozí dvě série - více akce, více exteriéru, silnější momenty, více drásavé, rychlejší tempo. Zároveň to nejde tak "hladce" jako při první loupeži - tady se to smolí hned od začátku. A na krásno jde vidět, proč neměly být žádné vztahy mezi účastníky loupeže. Také se to trošku více odklání od reality. Stále dobře funguje styl vyprávění, vtipné momenty, postavy, které máte rádi nebo Vás prudí, je to pořád slušně promyšlené a vykutálené. Spokojenost. Je to pořád hodně dobré, ale už to není úplně ono a hlavně, první dvě série byly prostě TOP. Slabších 90%. Howgh! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • V epizodě zazní mimo jiné i skladba „You'll Never Walk Alone“, tedy v překladu „Nikdy nepůjdeš sám“. Poprvé se objevila v roce 1945 v muzikálu „Carousel“, proslavila se ale především jako hymna anglického fotbalového klubu Liverpool FC. (FIAT 500)
  • Ústrednú pieseň seriálu "My Life Is Going On" od interpretky Cecilie Krull, hrajúcu počas úvodných titulkov, môžme počuť aj v prevedení Pedra Alonsa (Berlin) počas záverečných titulkov poslednej epizódy tretej série. (Makky)
  • Jedná se o jediný díl v této sérii, kdy název epizody obsahuje nějakou číslovku. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno