Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (99)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký krok zpět. Minulé dvě série zachycující jeden promyšlený celek pokračují ve scénáristickém plácání, jež vyjadřuje několik snadno viditelně výpomocnych kliček. Ano, sice jsem rád viděl své oblíbence zpět, jenže ta relativně umělá fasáda a na sílu proražený děj s novou, až prostinkou, zápletkou, prostě nedokáže vyvinout takovou satisfakci, již bych od tak kvalitami ověčeného počinu čekal. Naštěstí plno super věcí zůstává, postupem času se zase vyrojují na povrch originální nápady a dobře napsané postavy jsou stále zajímavé a péče o ně nedostává přes držku tolik, jak jsem začátku očekával. 7,5/10 a to jsem celkem hodný. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že mě 3 série bavila zatím nejvíce. Ano opět je tady nelogické chování postav ( Tokio, Denver ), ale neskutečně to zvedá napětí, úžasná gradace, skvělá technická stránka a šachová partie profesora s policií. Závěrečná 8 epizoda je zatím to nejlepší co tenhle seriál předvedl a já jsme zvědav s čím přijdou v posledních dvou sérií. Je velkým překvapením, že to řeknu, ale strašně mě ten seriál baví. A to jsem se tomuhle seriálu neustále bránil, že se nebudu dívat a nepropadnu tomu, jako většina lidí. No.... propadnul jsem. :-) 7,5/10 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Návrat z ráje k loupení byl z mého pohledu absolutně nepravděpodobný a extrémně hnaný na sílu. Když tohle opomeneme, tak třetí série zkrátka nedosahuje atmosféry předešlých 2 sérií. Strašně mi tam schází Berlín, kterého vystřídal jakýsi přihřátý buzerant, který nemá absolutně žádný styl. Nudnější je i samotná loupež.  Chování některých postav je znovu ještě více iracionální. Uměle budované napětí stále funguje, ale jakýsi kvalitativní propad je patrný snad v každém ohledu. [64 %] ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je napěchovaná novými postavami a novými plány a naše partička se přesouvá do Španělské národní banky, kterou už nebude taková sranda pokořit. První půlka měla možná lehounce skluz oproti prvním dvěma sériím a o tom, že je něco jinak svědčilo i to, že jsem měla od seriálu poměrně dlouhou pauzu asi tak po půlce série. Když jsem se k němu ale dostala zpátky, už to byl zase sešup. Policie už se s tím tentokrát taky vůbec nehodlá prdět a všechno je mnohem brutálnější a víc nemilosrdné. Nové postavy mi vůbec nepřekážely, naopak jsou docela příjemným zpestřením a některé i hýbou dějem. Potěšily flashbacky na starého dobrého Berlina a na počátek plánování. Stejně ale asi hvězdičku uberu, protože přitaženost za vlasy tu už občas malinko přesahuje hranice. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kupodivu asi nejsilnější série. Pro mnoho lidí vaření z vody, pro další smrtelníky další nášup něčeho, co se ukázalo dost jako originální. Dokonce mi přišlo, že v rámci toho, že tvůrci chtěli všechno prohodit do jedné série, tak vše bylo svižnější a logičtější, takže jste rovnou věděli, co vás čeká a co čekat o postav. A zároveň to bylo chytré a dobře udělané. Takovéto vychytávky já rád. Lehce se nám vrátí i Berlín a pokud vám chybí v bance, tak ho zcela s přehledem nahrazuje nový kamarád Palermo. To, co začalo jako nicotné a tuctové pokračování dobrého seriálu se ukázalo jako velmi dobré pokračování. Opět se to neobejde bez nějaké feministické propagace, která jako vždy působí dutě a suše. Plus k tomu nějaké ty vztahové rozmíšky, které navíc pokazí atmosféru poslední epizody. Ta navíc vás docela okrade a stane se nejslabším článkem na novou sérii, která je v nedohlednu. Místo toho, aby se vše vyřešilo v jedné sérii, tak zase musíme čekat na to jak to dopadne v rozkouskované verzi. To je silná škoda. Pokazilo to atmosféru a trochu snížilo motivaci si pustit tu poslední prodlužovačku. Protože stejný problém jsem měl už jenom s touto sérií. Ta se změnila ve zlato. Jenže, budeme opakovat takovéto úspěchy? ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Ve 12. minutě můžeme v pozadí slyšet skladbu „Who Can It Be Now?“, která je pouštěna z gramofonu a je od australské kapely Men at Work z jejich debutového alba „Business as Usual“ z roku 1981. (Trajektt)
  • V několika scénách 3. a 4. série potápěči v trezoru stěhují zlato síťce s cca 10 ingoty. Taková síťka by však vážila 150–200 kg. Potápěč ve vodě musí mít neutrální vztlak, běžná výbava, použitá hrdiny seriálu, umožňuje kompenzovat zhruba 10 kg zátěže. (eredin)
  • Jedná se o jediný díl v této sérii, kdy název epizody obsahuje nějakou číslovku. (ČSFD)

Reklama

Reklama