Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (99)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je evidentní,že u třetí série se scénář "šil horkou jehlou". A to by mi nevadilo,že se recykluje téma prvních 2 sérií,protože odlišnosti,které jsou použity,jsou vymyšlené na výbornou (hlavně střet stát vs zloději) a dokonce se tvůrci pouští na tenký led parodie a vcelku se jim to daří.Jenže,už se nedostavuje to napětí,řada scén působí spíš jako výplň (např. využití šéfa banky) a nebere mně ani ta "revoluční" nálada (inspirace V jako Vendeta?). I tak tu zůstává hra kočky z myší a na tu se stále dá dívat s uspokojením. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První čtyři díly slabý a až otravný odvar předchozích dvou parádních sérií. Sice se vrací téměř všichni staří známí včetně mrtvého Berlina a je víc zapojena veřejnost, ta je ale zredukována jen na statující dav a postavy řeší celkem pitomosti. Navíc nové loupeži chybí chytrý výchozí nápad jako tomu bylo minule, kdy hrdinové v tiskárně peněz peníze nekradli, ale sami si je tiskli. Byť potápění se do zatopeného trezoru je dost sexy a zatím zdaleka to nejlepší, co v téhle sérii autory napadlo. A sere mě, jak jsou teď Profesor s Raquel z každého zvratu totálně vyplesklí. Celkově tomu chybí drajv a působí to dojmem, že tvůrci už podruhé neměli o čem vyprávět. ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série působí na začátku jako derivát těch dvou předchozích. Po vloupačce do Španělské národní banky se ale opět roztáčí kolotoč akce a geniality. Nové postavy okysličí seriál a jede se dál. Palermo sice není Berlín ale i tak je o zábavu postaráno jeho hláškami ostrými jako „Browning“ Závěr série je pak v brutálně strhujícím rytmu. 7/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co otěže přebral Netflix a peníze zavelely znovu otevřít jinak krásně uzavřený příběh, došlo k několika změnám a z mysterózního thrilleru se přešlo do akční popkornové jízdy, kterou už tvůrcům všichni nesežereme. Na scénu se dostávají nové postavy, na které si divák musí zvykat déle než je zdrávo a komplikace mezi aktéry loupeže se místo zajímavých stávají dosti otravnými. Zůstávám kvůli několika pořád výborným částem u 4 hvězd, ale kouzlo seriálového fenoménu současnosti je fuč. [viděno na Netflixu] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem napsal v komentáři k celému seriálu, celá záležitost měla podle mě druhou sezónou skončit, protože třetí řada vypadala jako špatná kopie té první, navíc ji tvůrci doplnili o politický boj a z možná alespoň trochu sympatických lupičů se stala banda vraždících anarchistů. A to ani nezminím, koho nechali tvůrci umřít... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (13)

  • Fretka Sofie, kterou skupina lupičů použije v „plánu Alcatraz“, má stejně jako ostatní zloději jméno města. Sofie je hlavní metropolí Bulharska. (Taninaca)
  • V čase 10:03 hraje píseň „Timebomb Zone“ od skupiny The Prodigy. (J0HAN)

Reklama

Reklama