Reklama

Reklama

Trailer
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, 2020, 6 h 34 min (Minutáž: 42–61 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Vazbič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi to připomíná Prison Break v průběhu sérií. Začalo to skvělé, první vloupaní super a pak to mělo skončit. Dál už je to pak jen horší a horší až místy trapné a hlavně hrozně hloupé. A ty postavy jsou všechny na zabití. K čemu geniální plán, když si na jeho provedení vybere ty nejlabilnější mukly z celého světa? ()

verbal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně tohle se stane, pokud se mermomocí snažíte vstoupit do téže řeky, ovšem řeka dávno v hajzlu, a místo ní vyschlým korytem protéká splaškový potok, po jehož hladině plavou použité šprcky. A pokus narvat se s dávno povislou invencí do jetého prezervativu přináší leda tak posmutněle visící, směšný zkrabatělý patvar, u kterého je jedinou šancí na udržení alespoň nějaké fazóny vycpat ho buničinou. Tudíž tu po prvních dvou dramaticky výborných a nápaditých sezónách se skvěle napsanými postavami máme sebemrzačící přiblblý italský buzikál plný vážně se tvářících trapných dementů a zvratů jak z šestákových mexických telenovel, režírovaných Strýčkem Jedličkou. Totální pičoid pro mongoloidy, za každou cenu vyvatěný do normované seriálové délky nekontextuálními, nezajímavými a patřičně nudnými zpětnězábleskovými trampotami „scénáristických“ downích malformací jednotlivých charakterů. Zjevně neumětelsky natahovaných tak na dalších pět otravných sezón. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obával jsem se těch kupících se názorů, že se v prozatím poslední sérii z našich oblíbených lupičů stali nepříjemně arogantní tupci, kterým přestával fandit i sebezarytější divák. K tomu bohužel zpočátku řady skutečně došlo a mě osobně nesmírně zamrzelo, kam se původně tak geniální seriál vypracoval. Druhá půlka se naštěstí uklidnila v rámci zbytečných vztahových patosů a vrátila mou zvědavost zpátky tam, kde mile ráda posečká na sezónu pátou. [viděno na Netflixu] ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série bohužel jednoznačně nejslabší ze všech a odnáší si 4* s odřenýma ušima. Stále si drží kvalitní tempo a napětí, ale naleznete zde až moc scénaristických děr a totálně přehnaných momentů, které razantně kazí dojem. Za mě tvůrci udělali chybu v roztažení druhé loupeže, tentokrát místo dvou sérií rovnou tři. Tato čtvrtá totiž působí jako vynucená výplň mezi sérií třetí a pátou. ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série docela ušla. Těšil jsem se na další. Nastal den s velkým D a já se mohl znovu vrátit do "Banco de Espaňa" pomocí nové série La Casa De Papel. Za celý den jsem jsem zhlédl všech osm dílů. Nelituji toho. Byla to jízda! Od začátku do konce. Jeden zvrat za druhým. Seděl jsem pevně v křesle a ani se nehýbal. Mé oči hleděli na obrazovku s rozlišením FULL HD do té doby něž se zobrazili poslední titulky. (Samozřejmě v této větě přeháním. Došel jsem si asi šestkrát na záchod,snídal jsem jsem cereálie s plnotučným mlékem, poobědval jsem s rodinou, večeřel jsem chleba s máslem se salámem vysočinou a vychutnal si nealkoholické světlé pivo Birell . Spoustu dalších činností jsem vykonal při koukání na toto osmi-dílné pokračování... Přece tady vše nebudu vypisovat....Jste tady přece kvůli něčemu jinému, ne?) Takže. Doporučil bych novou sérii? Ano, rozhodně. P*sr*li do autoři? ***** ne! Vytkl bych něco? Jen to, že to bylo moc krátké a já závislák bych klidně ještě pár hodin koukal. Nemohl bych přestat. Tak možná je dobře, že není více dílů. Zatím... No sami uvidíte na konci. Co se stane. HODNOCENÍ: ,,výborný" ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • V čase 14:40 mluví Tokio (Úrsula Corberó) do vysílačky Baofeng bez antény, což nemůže v žádném případě fungovat. (Pitlys1999)
  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)

Reklama

Reklama