Reklama

Reklama

Trailer
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, 2020, 6 h 34 min (Minutáž: 42–61 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série bohužel jednoznačně nejslabší ze všech a odnáší si 4* s odřenýma ušima. Stále si drží kvalitní tempo a napětí, ale naleznete zde až moc scénaristických děr a totálně přehnaných momentů, které razantně kazí dojem. Za mě tvůrci udělali chybu v roztažení druhé loupeže, tentokrát místo dvou sérií rovnou tři. Tato čtvrtá totiž působí jako vynucená výplň mezi sérií třetí a pátou. ()

campix 

všechny recenze uživatele

La Casa de Papel ustrnula na mrtvém bodě z třetí série. Nevím čím to je, ale už nedokážu dál ignorovat očividné charakteristiky. Už je to jenom taková španělská telenovela, kde postavy mění svoje nárory a chování každých pět minut. Každý díl nabízí nespočet dějových zvratů a nesmyslných rozhodnutí. Taková španělská horská dráha. Je to napínavé, je to zajímavé, stále se tam něco děje. Na druhou stranu je to prostě pouze akční a napínavá telenovela. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně tohle se stane, pokud se mermomocí snažíte vstoupit do téže řeky, ovšem řeka dávno v hajzlu, a místo ní vyschlým korytem protéká splaškový potok, po jehož hladině plavou použité šprcky. A pokus narvat se s dávno povislou invencí do jetého prezervativu přináší leda tak posmutněle visící, směšný zkrabatělý patvar, u kterého je jedinou šancí na udržení alespoň nějaké fazóny vycpat ho buničinou. Tudíž tu po prvních dvou dramaticky výborných a nápaditých sezónách se skvěle napsanými postavami máme sebemrzačící přiblblý italský buzikál plný vážně se tvářících trapných dementů a zvratů jak z šestákových mexických telenovel, režírovaných Strýčkem Jedličkou. Totální pičoid pro mongoloidy, za každou cenu vyvatěný do normované seriálové délky nekontextuálními, nezajímavými a patřičně nudnými zpětnězábleskovými trampotami „scénáristických“ downích malformací jednotlivých charakterů. Zjevně neumětelsky natahovaných tak na dalších pět otravných sezón. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. V podstatě je už loupení vedlejší, řeší se hlavně vztahy...což je vlastně absurdní. Co bylo v první řadě zajímavě namixováno, je tady odstředěno a zredukováno na často přiblblé hašteření. Jenže ty předchozí řady byly tak vtahující a postavy má člověk tak pod kůží, že i když stojí tři epizody v řadě za houby, podívate se i na ty další, protože vás zajímá, jak dopadnou. Hrozby totiž tvůrci hromadí dál. Jenže tato řada, to už je i špatná telenovela. Ovšem opět s posledními epizodami, které jistý příslib do budoucna mají. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.série je jedno příšerné zklamání. Nadstavovaná kaše s absurdním jednáním všech hlavních postav z jediným cílem natahovat. Zcela vyprchala Profesorova nápaditost a geniální hra s policií na kočku a myš. Plánované operace jsou zcestné a nelogické. Nudné dialogy postav a citové propletení jak z mexické telenovely. 6/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • V čase 14:40 mluví Tokio (Úrsula Corberó) do vysílačky Baofeng bez antény, což nemůže v žádném případě fungovat. (Pitlys1999)
  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)
  • V epizodě se policie snaží přerušit satelitní komunikaci skriptem psaným v jazyce PHP. Jde o skutečný DDoS skript, který ale slouží k zahlcení webových serverů mnoha požadavky v jednu chvíli. (OndrejBakan)

Reklama

Reklama