Reklama

Reklama

Trailer
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, 2020, 6 h 34 min (Minutáž: 42–61 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

verbal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně tohle se stane, pokud se mermomocí snažíte vstoupit do téže řeky, ovšem řeka dávno v hajzlu, a místo ní vyschlým korytem protéká splaškový potok, po jehož hladině plavou použité šprcky. A pokus narvat se s dávno povislou invencí do jetého prezervativu přináší leda tak posmutněle visící, směšný zkrabatělý patvar, u kterého je jedinou šancí na udržení alespoň nějaké fazóny vycpat ho buničinou. Tudíž tu po prvních dvou dramaticky výborných a nápaditých sezónách se skvěle napsanými postavami máme sebemrzačící přiblblý italský buzikál plný vážně se tvářících trapných dementů a zvratů jak z šestákových mexických telenovel, režírovaných Strýčkem Jedličkou. Totální pičoid pro mongoloidy, za každou cenu vyvatěný do normované seriálové délky nekontextuálními, nezajímavými a patřičně nudnými zpětnězábleskovými trampotami „scénáristických“ downích malformací jednotlivých charakterů. Zjevně neumětelsky natahovaných tak na dalších pět otravných sezón. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. SÉRIE - 8/10. : Akčnější, nápaditější, propracovanější, více napínavější, scénáristi tuní svoje postavy do maxima a celý tým prostě připomíná jednu velkou rodinu, scénáristi hrají na diváka s emocemi, chci vědět co se bude dít dál a prostě JO chci nahned další sérii. Seriál má opět vynikající tempo. Líbí se mi, že poslední 2. série působí jinak než první 2 série, který více působili při zemi, a nový série jsou zase jinčí. Dá se říct, že čtyřka La Casa je vlastně uplně to samý jako trojka La Casa, ale je opět jinčí a zase nabídla v každý epizodě vždy něco jinčího, i přesto, že se občas posouvala příběhově o centimetr. Opravdu sem měl v některých částech i strach o postavy. Herci zde taky předvádí něco fenomenálního, a český dabing tomu ještě víc dodává. No prostě sem doslova zvědavej a napnutej co přinese pětka La Casa De Papel, začíná se nám z tohoto stávat jeden velký akční blockbuster v Netfixové podobě. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„AŤ SE NAHOŘE DĚLO COKOLIV, MUSELI JSME DOSTAT ZLATO...“ /// Tak serou mě… jako by jim docházeli nápady! Ovšem poslední 4 díly celkem baví. Jsou akčnější a mají překvapivý momenty. Nejvíc pak nasere, že není pátá série! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne naslabšia séria, blamáž. Ak to takto bude pokračovať ďalej v poslednej serií tak to bude jedno fiasko. Prvé serie sa ešte ako tak dali ale táto lgbt propaganda ktorá sa ukázala v tejto serii je fakt smutné. Hlavne to s Berlínom a Palermom v poslednej epizóde. Nech sa na mňa nikto nehnevá ale užívateľské útoky na Trevora sú prehnané. Sme na databáze kde má každý svoj názor na danú vec, aj keď zlé recenzie na obľúbený seriál by pobúrili isto každého z nás ale vypisovať nadávky a osočovať neznamého užívateľa len kvôli tomu že vysloví svoj názor je fakt sila. A to akože ako skončilo? Fanúšikovia sa poriadne načakajú, mohli to ukončiť v tom najlepšiom? Samozrejme profesor sa dostane aj zoči voči vlastnej smrti. 2* ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Tady se opět, po slabší třetí sérii, ukázala největší síla celé série. Naprosto dokonalé, charismatické obsazení, dobře volený, kvalitní hudební podklad, děj co má spád, velká překvapení a dostatečně uspokojující rozuzlení jednotlivých zápletek. A k tomu ta španělština, především v podání El Profesora ale i Berlína a dalších postav, mmm... 5/5 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Ve 38. minutě epizody vidíme Gandíu (José Manuel Poga), jak se dostává z pout pomocí Palermovy rady, a to sice tak, že si vykloubí palec na své pravé ruce – logicky by pak měl mít volnou právě tuhle ruku. Hned v následujícím záběru mu ale pouta zůstávají viset na pravé ruce a volnou má levou ruku. (Baldfee)
  • V epizodě se policie snaží přerušit satelitní komunikaci skriptem psaným v jazyce PHP. Jde o skutečný DDoS skript, který ale slouží k zahlcení webových serverů mnoha požadavky v jednu chvíli. (OndrejBakan)
  • V čase 14:40 mluví Tokio (Úrsula Corberó) do vysílačky Baofeng bez antény, což nemůže v žádném případě fungovat. (Pitlys1999)

Reklama

Reklama