Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesor, Benjamin a ostatní se pokusí osvobodit Lisabon. Rozzlobená Tokio přestává důvěřovat plánu. Sierra vezme věci do vlastních rukou. (Netflix)

Recenze (20)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto ta má trz vydržať do ďalšej série? Úvod v podaní Palerma a Berlina bol úplným vyvrcholením, fanúšikovia seriálu si budú musieť rok počkať na ďalších 8 epizód, na konci predchádzajucej série boli smutný že sa z tejto pasce nedostane a rovnako tak sa dostane aj z tejto. Netreba prirodzene zabudnúť na násilie na ženách (muža ktorý zvýši hlas na ženu či dieťa považujem za chudáka a stačilo by mi s ním stráviť chvíľku osamote) ale keď je to takto umelo vkladané všade je to v konečnom dôsledku kontraproduktivne, podobne ako LGBT. Aj tolerantným ľuďom to už začína prekážat a dokáže to opäť pokaziť dojem z epizódy. Rovnako tak ako z celého seriálu, ktorému podobne ako iným filmom či seriálom v ktorých sa priliš do popredia dostáva gender ideológia dávam nižšie hodnotenia, rovnako ako by som dával nízke hodnotenia filmom obhajujúcim povedzme fašizmus. ()

sKralicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál si udržel nastolenou laťku z předchozích dílů až k tomu poslednímu. Super akce, plán, záběry, emoce, důvtip. Ano, má to své nelogičnosti a díry a je to nereálné a kdyby byl profesor trochu chytřejší a poučil se, že existují kamery, nestalo by se to, co se stalo. Ale upřímně, u tohoto seriálu to nevadí (pokud to teda není demence a telenovela, jako některé epizody. Těším se na další sérii a této dávám s klidným srdcem 4 hvězdičky. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Profesor rozbieha plán Paríž a so svojimi Srbskými kumpánmi sa snaží oslobodiť Lisabon. Zatiaľ v banke prežíva morálnu krízu Denver, Rio aj Monica. Prevedenie: Nebudeme si klamať ide o jeden z tých zábavnejších dielov kde sa kladie do popredia prepracovanosť únikového plánu, tá telenovela v banke je vďaka bohu iba na pozadí a tak nemusím zrážať príliš z hodnotenia. Zostáva nám už iba tešiť sa na ďalšiu sériu. 81% ()

Pumpicilin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo. Proč musí Netflixová pozitivní diskriminace neustále zatloukat obří hřebíky do už tak chatrné rakve tohoto nemožně protahovaného defilé klišé, náročných duševních pochodů a nesmyslných tahů obou stran "konfliktu"... Začátek jako z bukanýrského péčka, kdy Berlin konečně oslintá Palerma, byl pravděpodobně napsán autorem scénáře s pistolí u hlavy a s pohrůžkou ukončení smlouvy. Proč, proč, proč... Já nemám sílu psát dál. Škoda. Udělat z toho všeho dvouhodinovej strhující celoveč narvanej emocema - a oproštěnej od všech hlubokomyslnejch úvah, naprosto nesmyslnejch komiksovejch póz a s třetinovým zastoupením menšin, byl by to trhák jako kchrááááva. Ale takhle je to - sice překvapivě k dalšímu sledování celkem spolehlivě nutící - ale prázdná a nevýslovná nuda. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak plán Paříž byl nehoráznej masakr. Konečně komplexní, systematicky promyšlenej a v podstatě i reálnej plán, který vzešel z profesorovi geniální mysli. Tohle vymyslet bylo opravdu něco. A nejlepší na tom je to, že nemusíte spekulovat o tom, zdali to je reálné nebo ne. V realitě by to totiž buď vyšlo, nebo ne, ale bylo to systematický, vysvětlený a hlavně uvěřitelný. Důležité je taky to, že byly vysvetleny souvislosti z dvou dílů dozadu. Napínavé, drsné a velkolepé završení 4 série. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V čase 14:40 mluví Tokio (Úrsula Corberó) do vysílačky Baofeng bez antény, což nemůže v žádném případě fungovat. (Pitlys1999)

Reklama

Reklama