Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (118)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě seroš hodně nadchnul, po prvních 3 dílech sem byl vážně nadšenej. Ale postupem času se to začalo absurdovat a dít se tam fakt praštěný věci. Takže jsem se rozhod, že se dokoukám, na první sérku a konec. Ani sem nedoufal, že první série bude nějak zakončená. Tohle mě na tědlech seroších nebaví, když nekončej a jedou dál. Nějak si nedokážu představit, že bych další hodiny svýho života věnoval týhle partičce uzavřený v "tiskárně". Takže konec tohodle příběhu (esi teda nějakej vůbec je) si nechám ujít... ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Zkouknuto všech 13 dílů za 3 dny, to si myslím je obstojné, každý díl další zvrat, spíše zvraty a skvěle vybarvené postavy i díky jejich malým epizodkám, prokládaným do hlavního příběhu. Dokonce mám i problém, komu fandím, jelikož jsou na obou stranách sympatičtí i naprosto odporní charaktery. Uvidíme co přinesou další série :) ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimi seriál a současně přímočařejší telenovela. Zábavný a vtahující, přesto s nemálo chybami, takže náročnějším fandům zmlsaným třeba severskými kriminálkami, bude občas poskakovat obočí nahoru. Zato telenovelisti budou nadšením bez sebe. Sympatické postavy, vztahy mezi nimi, neustálé zvraty a to vše namixované s "rafinovanou" loupeží. Ty uvozovky jsou na místě, protože tvůrci si vypomáhají dost nepravděpodobnými kotrmelci a náhodami. Přesto je to ten seriál, kdy člověk slupne xx epizod v řadě, i když ráno stává do práce. Hodně dělají herci a jejich španělský sex appeal  a temperament. Řekl bych, že k americkému seriálu bych byl o dost kritičtější. A povedl se i český dabing...Martin Stránský si ty psychopaty užívá. ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Realne to ma super netflixovskej trailer ale je scenar deravy jako cednik...dle hodnoceni jsem cekal heist orgasmovou jizdu a divil sem se, ze si vubec neco muze udrzet takovouhle uroven 4 sezony...troufam si rict, ze natocit to amici, tak to dostane nejakych 60-70% za takovouhle naivitu...ze spanele nedavaji CCTV kamery ani dovnitr trezoru narodni tiskarny cenin, nikde nejsou padaci mrize s casovym zamkem a policajti se chovaji jako naprosti kreteni, bych jeste bral...ale proc zase osud cele loupeze stoji a pada na tom kdo s kym picha, jako v tom nejblbejsim americkem filmu...uvidim, jak se to vyvine...logiku to obcas postrada, ale strhnout to umi...to se musi nechat ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Papírový dům předcházela pověst mimořádné událost na poli heist žánru a první série to víceméně potvrdila. Je to vtipné, originální, drží to pohromadě a je to obsazené zajímavými neokoukanými herci. Seriál se vrátil k trendu, který kraloval v 70. a 80. letech, tedy k šarmantní partičce kriminálníků, kteří vytírají zrak státní moci a z policie dělají bandu šašků. Logické díry nemají takový rozměr, aby mi nějak překážely, uvidíme, kam hrdiny povede druhá série. Bál jsem se, že můj dojem pokazí řada "šokujících" zvratů a konspirací á la Útěk z vězení, ale není to zatím ani zdaleka tak otravné jako zmíněný americký kousek. Celkový dojem: 90 %. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Všetci návštevníci múzea aj jeho zamestnanci majú presne 4-miestny PIN na mobile. Nikto nepoužíva žiaden iný druh autentifikácie, pričom vidíme mnoho druhov mobilov. (muti)
  • Zhruba v 44. minutě dá Denver (Jaime Lorente) Arturovi (Enrique Arce) do úst nataženou pistoli. Ovšem dle jejího názvu je zcela jasné, že jde o tzv. Plynovku. Jedná se o Vector 9mm P.A.K. od výrobce RÖHM na poplašné nebo plynové nábojky. Takže je otázkou zda filmaři používají plynovky a někomu nedošlo, že si toho lze všimnout, asi těžko si Denver půjčil zbraň od unesených. (KITTbx)

Reklama

Reklama