Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (118)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimi seriál a současně přímočařejší telenovela. Zábavný a vtahující, přesto s nemálo chybami, takže náročnějším fandům zmlsaným třeba severskými kriminálkami, bude občas poskakovat obočí nahoru. Zato telenovelisti budou nadšením bez sebe. Sympatické postavy, vztahy mezi nimi, neustálé zvraty a to vše namixované s "rafinovanou" loupeží. Ty uvozovky jsou na místě, protože tvůrci si vypomáhají dost nepravděpodobnými kotrmelci a náhodami. Přesto je to ten seriál, kdy člověk slupne xx epizod v řadě, i když ráno stává do práce. Hodně dělají herci a jejich španělský sex appeal  a temperament. Řekl bych, že k americkému seriálu bych byl o dost kritičtější. A povedl se i český dabing...Martin Stránský si ty psychopaty užívá. ()

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série La casa de papel mě zaujala promyšleným příběhem, zajímavou směsicí ústředních postav i celkově svým stylem. Jedná se o méně tradiční seriál, a o to zajímavější alespoň zpočátku je. Dobrý dojem ze seriálu jako celku mi kazí pouze extrémně nesympatická vypravěčka, a to opravdu neřeším její vzezření. V budoucí série v tomto případě moc nevěřím a píšu to dopředu, protože směřování seriálu ke konci první série moc naděje na dobrou podívanou i za dalších několik dílů neskýtá. No, uvidíme, první série je na každý pád v průměru velmi dobrá, zamrzí jen poměrně velké výkyvy v kvalitě jednotlivých dílů. 81% ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv nejsem znalcem španělské filmové či televizní tvorby, vypadá to, že tahle produkce dokáže směle konkurovat té americké či britské, a to bohužel i s drobnými neduhy – i když si z různých klišé a situací dělají tvůrci legraci („Tohle není film od Tarantina!“), sami některým podléhají (vyjmutí kulky a její cinknutí o mísu jako moment spásy). Přesto se mi líbí, jak je to plné napětí a zvratů, jak divák střídá sympatie k jednotlivým postavám, jak se situace neustále komplikuje a největším problémem dokonalé loupeže je vlastně nedržení se předem stanovených pravidel. (1 360.) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tie horúce hlavy so zbraňami v uzavretom a psychicky náročnom priestore... som fakt zvedavá, s akými všetkými ich chybami a hádkami Profesor počíta. Herci sa na svoje role hodia, dobre sa to sleduje. Ešte aj slizký Alberto, ktorého mali dávno izolovať, by v inom seriály mohol byť kladný hrdina, no je tak správně protivný a sebecký, že mu divák skoro praje zlý osud. A tak sa deje presne to, v čo dúfajú aj od seriálovej verejnosti, sympatie sú cez všetko čo robia na stranách zločincov. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediný schopný policajt v celom Španielsku, pochopiteľne ŽENA sa na prvý pohľad zamiluje do páchateľa, legendárneho EL Magnifico Professoreho, ktorý je vždy o krok pred políciou a ak nie je tak mu v poslednej sekunde pomôže náhoda. Prípad sleduje celé Španielska, inšpektorka Ráchel sa 4 x počas vyšetrovania psychicky zrúti, ale aj tak naďalej velí tomuto prípadu, a z času na čas svojím klitorisom vytrie podlahu v jednej z kaviarní, pretože sa tam objaví legendárny El Professore. Ten ctí všetky zásady, jediní čestní ľudia v celej sérii sú zločinči, oslobodí sa pár rukojemníkov ale políciu nenapadne ani jeden krok a pri tom, ako sa oslobodí 16 rukojemníkov má polícia až jednu dymovnicu, kým 35 kilogramová ŽENA Tokio v pohode odtlačí guľomet Browning s množstvom nábojov spolu s debnou o ploche 4 metre štvorcové. Rukojemníčkou je aj dcéra britského veľvyslanca, ktorá sa vylíže s jednou z páchateliek Nairobi, LGBT nesmie chýbať a keď si už už myslíte že to nepríde, 13 epizóda to zachráni - dedo El Professoreho bojoval proti fašizmusu. Liberáli tri orgazmy a ešte si aj vylížu anál a každý normálny divák sa chytá za hlavu napriek skvelej atmosfére seriálu. A čuduj sa svete, jeden zo zdejších exprdov je spokojný s produkciou Netflixu, nakoľko Netflix vie kupovať úspešné seriály iných televízii. Kalap dolu, ruško na tvár... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Všetci návštevníci múzea aj jeho zamestnanci majú presne 4-miestny PIN na mobile. Nikto nepoužíva žiaden iný druh autentifikácie, pričom vidíme mnoho druhov mobilov. (muti)
  • V čase 5:10 Alison (María Pedraza) ukradne Riovi (Miguel Herrán) pušku a namíří s ní na Ria. Ačkoliv je puška bez zásobníku, Alison podotkne, že má náboj v komoře a zbraň natáhne. V ten moment měl náboj z pušky vyletět a zbraň by zůstala nenabitá. To se však nestalo. (FullHaDes)

Reklama

Reklama