Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (81)

Nalimator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 2 mi přišla už trochu lepší, něco se občas dělo. Stále sice spoustu chyb, nelogičností, zbytečných rozhovorů a flashbacků, ale občas se alespoň objevila nějaká akce a posunulo se to dopředu. Nechápu, proč si aktéři (jak lupiči tak policajti) v tomhle seriálu rozhodli řešit všechny svoje midráky v průběhu loupeže. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díly paráda, pak to ale nějakým způsobem ztratí velkou část mýho zájmu. Děj sice pořád dobrý, jen tý nezáživný (převážně vztahový) břečky je tam na mě asi až moc. A rozebírat radikální změny chování z důvodů (ne)morálních pohnutek vrchní komisařky nemá smysl vůbec, protože to smyslu postrádá, stejně jako nekonečný sklepní přestřelky v závěru série. Ale když tohle všechno opomenu, pořád ještě celkem dobrý. 78%. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série poněkud zchladila mé nadšení z první řady. Scénárista musel tak, jak se blížilo finále loupeže, chtě nechtě začít vysvětlovat a taky přitvrdit ve všech atrakcích, takže tam, kde v první sérii šlo o hru s očekáváními diváka, tady už jsme svědkem twistů, akrobatických výkonů a chování, které má jen velmi málo společného s racionalitou. Některé akce můžete akceptovat jen s obří dávkou nadhledu, viz šílená motorkářská eskapáda Tokio. Je to zkrátka přepálené a taky mi začala vadit ideologie ovlivněná radikálními levicovými hnutími Podemos a Syriza. Pokud v první sérii zločinci hráli s novináři hru na boj proti systému, dalo se to akceptovat právě jako falešná hra, ale v druhé sérii tomu věří i strůjce operace a daří se mu přesvědčit i své okolí. To, co provedli tvůrci seriálu s postavou komisařky, je na pár facek. Pořád zbývá skupina atraktivních a skvěle zahraných charakterů, kvůli kterým stojí za to setrvat s gangstery až do konce loupeže, i tady se dají najít mnohé lahůdkové scény i některé psychologicky zajímavé momenty, ale na víc než tři hvězdičky a 60 % celkového dojmu to nevytáhnu. To, co mi naservírovali tvůrci ve 2. řady, mě varuje v pokusu pokračovat v dalších sériích... ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi zešíleli.Dát tomuto scénáristickému průjmu takové hodnocení...nikdy jsem neviděl tak trapný seriál s tolika nelogickými hovadinami.Jak to lidi děláte, že se vám to líbí?Vypnete mozky a čumíte na hýbající se obrázky?Už jen to, že si vybral génius profesor na tuto akci největší ubožáky a neumětely ve Španělsku je na ránu,ale že tým policie vede frustrovaná policejní vyjednávačka, která si neumí udělat pořádek ani doma? ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série není ani o kapičku horší, než ta první, ba naopak. Situace se vyostřuje, Profesorovi hoří koudel u zadku čím dál víc, nepředvídatelnost děje se hlásí o slovo, vztahy se osvětlují a jde i o životy. Druhá série tak moc šlape té první na paty a předhání se s ní, že už je od sebe ani moc nedokážu kvalitativně rozlišit. Jen mi řekněte, jak tohle může mít další dvěsérie o loupeži. Uvidíme. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama