Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (81)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„SNAŽILA JSEM SE, ABYSTE MOHLI VOLNĚ DÝCHAT. A VY JSTE NA MĚ SRALI!...“ /// I geniální plán musí počítat s lidskou omezeností… Na "prófu a jeho partu" se valí lavina problémů s rukojmími, policajty a sebou samými. Skoro furt někdo řeší prekérku a proto je to fakt zajímavý. A zakončení se povedlo! /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třebaže jsem musel na svém druhém profilu v průběhu druhého partu udělit několikrát jen čtyři hvězdy, celkový dojem i pro tentokrát padá na plný počet. Vracíme se přesně tam, kde první řada skončila, věci se začínají ve velkém komplikovat, pár Profesorových těsných úskoků před zákonem už trochu drhne, jinak ale stále jedete bez přestání s maximální zvědavostí, jak to všechno skončí. S neustálou myšlenkou na to, že se seriál měl poslední epizodou této série definitivně uzavřít, je třeba říct, že se všechno vyvedlo zakončit dokonale a u posledních minut 9. dílu mi opravdu zářily oči. Zkrátka geniální španělský počin. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série byla velmi podobná sérii první. Bohužel však přibylo hodně prapodivných zvratů, iracionálního chování postav a především strašné spousty scénáristických berliček, které uměle vytvářejí a zvyšují napětí. Použití podobných principů hned v druhé sérii smrdí lehkými projevy zoufalství. Velmi otravné rovněž bylo kolik času je věnováno partnerským vztahům a kolik loupeži samotné. Místy to sklouzává skoro až k nějaké laciné jihoamerické telenovele. Naštěstí stále fungují alespoň závěrečné cliffhangery. [70 %] ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi zešíleli.Dát tomuto scénáristickému průjmu takové hodnocení...nikdy jsem neviděl tak trapný seriál s tolika nelogickými hovadinami.Jak to lidi děláte, že se vám to líbí?Vypnete mozky a čumíte na hýbající se obrázky?Už jen to, že si vybral génius profesor na tuto akci největší ubožáky a neumětely ve Španělsku je na ránu,ale že tým policie vede frustrovaná policejní vyjednávačka, která si neumí udělat pořádek ani doma? ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv si série 2 drží primárně v první polovině stále velmi slibné tempo a rytmus, konec se vyhrotit a vytěžit do maxima nepovede. A místo těžkotonážního závěru slibně se jevící evropské heistovky finále působí zpomaleně, s přehnanou dávkou emocí a absencí dynamiky a alespoň trochou realismu. Že je La Casa de Papel spíše než syrová krimi výhradně scénáristická hříčka a zábavná hra na kočku a myš už víme dávno. Bohužel postupem času to došlo tak daleko, že už jsem byl jen v očekávání, kdy si dají hlavní hrdinové siestu o páte s ochutnávkou sangrie a zatancují si spolu vášnivě flamengo, načež řádně od srdce rozeberou své vztahy od A do Z. Má to povětšinou fajn vibe, ohromně sympatický mix hlavních (anti)hrdinů, ale postupem času se Casa přelévá z akční kriminálky do rozkodrcané romanťárny za zvuku browning kulometu a to jí bohužel příliš nesluší. Pořád za čtyři, ale už jen tak tak. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama