Reklama

Reklama

Anna trpí tak ochromující agorafobií, že když se trojice zločinců vloupá do jejího domu, nemůže se přinutit k útěku. Ale to, co si útočníci neuvědomují, je, že agorafobie není její jediná psychóza. (hajdano)

Recenze (50)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Mistrně nastříhanej trailer mě donutil se kouknout na další, bohužel ne moc povedenej home invasion. Hutná atmoška první půlky filmu sice naznačovala nějaký grandiózní finale, těšil jsem se na nějakou prima masáž a stalo se maximálně to, že holka, která nevystrčí deset let nohu přes práh, si vypochoduje, jako by se nechumelilo. Takže lehkýmu zklamání nad těžce impotentním koncem se neubráním. 40% P.s.: připomnělo mi to Řezníkovu Holku v mým sklepě ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po námrde aký v hororovom subžánri „home invasion“ spôsobila pred pár rokmi pecka "You're Next" je pre tvorcov očividne ťažké prísť s niečím sviežim či nápaditým, takže to plus-mínus stagnuje, ale každý rok sa objaví pár kúskov, ku ktorým sa aspoň jednorázovo oplatí uprieť zrak. A približne to som čakal aj od novinky "Intruders", resp. po starom "Shut In". Nakoniec to však nič moc nebolo a to napriek tomu, že nešlo o obyčajnú recyklačku a pridanou hodnotou boli oživujúce zvraty. Celkovo to na mňa však pôsobilo akosi fádne; nezaujímavá hlavná hrdinka, nezaujímaví záporáci, predvídateľné naháňačky, málo napätia / teroru / zábavy a v poslednej pol hodine prišla namiesto výrazného finále iba číro-číra nuda. Pár minút po pozretí a už na to začínam pomaly zabúdať; tak nevýrazné sa mi to zdalo. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Ta hra s tlačítky mě bavila. Nejspíš proto, že mi to připomnělo mě oblíbené Saw. Jenže pak přijde rozuzlení a konec a já jsem z toho taková celá rozpačitá. Souhlasím s myšlenkou, že herečka je tuctovka, která se prostě celou tu dobu tváří na zabití. Už od začátku je tak nesympatická, že mi bylo naprosto jedno, co s jí stane. Kluci zas byli všichni typově dost podobní, takže než jsem se stihla zorientovat, byl konec. Ano, nápad je to parádní a film má super plakát, ale to mi nestačí. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, co se tam asi může dál dít, když se Anně nechtělo pryč z toho obrovskýho domu. Jestli přijde nějaký duchovno po jejím bratrovi nebo se z Anny stane absolutní vražednej maniak. Ani omylem, Anna má prostě jenom vytuněnej sklep a ráda se kouká. Škoda ale, že těch vychytávek tam neměla víc. Protože to ztratilo někdy v půlce dech a už to nedokázalo ničím ohromit. Anna taky nebyla nijak zajímavá postava. Ale lehkou inovaci to mělo, ačkoli právě ne tu hororovou. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Agorafobie je celkem vděčné téma a ani tady zpočátku nic nenasvědčuje tomu, že by film přišel s něčím novým. Banda týpků vtrhne do baráku v domnění, že majitelka je na pohřbu svého bratra a když se ukáže, že je doma, začne sice solidní, ale jinak obyčejná domácí naháněčka. Když ale vyjde najevo, že to děvče nemá v hlavě v pořádku i v jiných směrech a že dům není tak obyčejný, jak vypadá, získá film kapánek jiný rozměr. Je sice fakt, že to bylo trochu přitažené za vlasy a v závěru mi jednání hlavní hrdinky přišlo až moc mimo, ale bylo to neotřelé a to je plus. Hercům není moc co vytknout a mě neznámá Beth Riesgraf byla výborná. Příjemné překvapení. 70% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Shreveportu v Louisianě. (rafix)

Reklama

Reklama