Reklama

Reklama

Jack Ryan - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2022, 6 h 54 min (Minutáž: 46–65 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

John Krasinski, Wendell Pierce, Nina Hoss, Peter Guinness, Alexej Manvelov, James Cosmo, Betty Gabriel, Michael Kelly, Michail Safronov, Adam Vacula (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ve 3. sérii seriálu Tom Clancy’s Jack Ryan závodí Jack s časem a křižuje Evropou, aby zabránil nebezpečné frakci ruské vlády obnovit sovětské impérium a rozpoutat třetí světovou válku. (Prime Video)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (56)

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašne ničotne utahané vákuum. Bojoval som s tým čo to dalo ale po niekoľkých suchých dielov som to vzdal. Strašne prázdne, dejovo úplne suché béčko, bez zápalu, iskry. Bál som sa toho od začiatku a tak to aj dopadlo. Už záver druhej série išiel dosť do kytiek. 3. Sériu som chcel vidieť hlavne kvôli našim lokáciam. /30%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna se asi nejvíce přibližuje knižním a filmovým předlohám, přestože je hlavní hrdina spíše Jason Bourne než Jack Ryan. Zároveň je určitě nejslabší a zasazení do českých reálií a odkazy na současnou válku na Ukrajině, jsou dost na sílu a ani tuzemského diváka dostatečně neuspokojí a Česká republika je zde spíš pro smích. Naštěstí se dost střídají lokace a divák má pocit, že se neustále něco děje, přestože by se vše vešlo do stopáže celovečeráku. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.Série: Střední východ/Islám- Pecka. 2. série- Venezuela- Pecka. 3. série- Rusko- NUDA. Celkem aktuální téma, ale téměř vůbec mě to nebavilo. Akce tu je strašně málo ( fighty téměř žádné), nic k zapamatování. Hodně politikaření, zrad a keců, jenže tohle není GOT ani Rod Draka, takže to na mě absolutně nefunguje a celou sérii jsem odzíval a měl velké problémy dokoukat do konce. Terminal List s Prattem byl teda tak o 3 levely výše snad ve všech směrech ( příběh,akce, tempo, militařina). Za mě sotva průměr. 5/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektná séria, perfektná. Dokonalý studenovojnový staromilský konflikt medzi USA a Ruskom s perfektným zapracovaním Českej republiky. Jasné, pri dnešnej situácii človek takmer zažíva DejaVu pri sledovaní, tie podobnosti s reálnym svetom sú fakt že zaujímavé, napr. Česká prezidentka ála Čaputová (blondýnka s dlhými vlasmi, samozrejme tam podobnosť končí), zmienky o Ukrajine a podobne. Samozrejme potom sa to rozbehne inak, tie intrigy, postavy pred aj za oponou, zdánlivý koniec dve časti pred koncom, aby sme následne dostali nervydrásajúci záver, ktorý mi pripomenul tie najlepšie snímky s Ryanom na filmovom plátne. Veľmi dospelý a veľmi atraktívny seriál, ktorý fakt stiera rozdiely medzi VOD a kinom na minimum. Bavilo ma to od prvej minúty po poslednú a postavy tu boli aj charakterovo aj castingovo fakt vynikajúce, okrem hlavného tria (Ryan, Greer a November) fakt sadla najmä postava Luky, doslova som hltal všetky tie veci, ktoré predo mňa tvorcovia predostreli. Ešte jedna posledná séria a máme koniec éry Krasinského a už teraz mi to bude nesmierne chýbať. Odporúčam všetkými desiatimi a nechápem, čo čakali od toho tí, ktorí tomu dali tak slabé hodnotenia. Chápem, že v druhej sérii v Rambo zakončení človek možno čakal aj tu niečo podobné, ale toto je dokonalý špionážny politický triler, presne ako filmové verzie s Fordom, Baldwinom či Affleckom. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabavna a pomerne akcna seria, kde jedna z hlavnych postava je i zenska prezidentka hrana sympatickou Nemkou, Ninou Hoss. Ryan ma ten klasicky psikovsky vyraz a akcie su hodne naivne. Ale zrezirovane je to cele velmi pekne. Holt mi ale dost veci bilo do oci. Poslabsie. Ale odsypa to - jednoducha zabavicka. Fanusikovia urcite skusknu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (17)

  • V seriálu se dozvídáme o projektu Sokol, plánu původně z 60. let použít malé nezjistitelné jaderné zbraně stejnojmenného jména s cílem vytvořit chaos pro projekt „Sedm dní k řece Rýn“. Ve skutečnosti existuje systém Sokol-Echelon, jehož počátky začaly v 80. letech. Jde o protiraketový systém laserových zbraní, které dokáží zničit či oslepit nepřátelské satelity. Rusko má nicméně jiné rakety, které mohou dosáhnout toho, co popisuje seriálový Sokol. (tom.nosek)
  • Zmiňovaná jaderná elektrárna Matoksa je smyšlená. V seriálu se zmiňuje, že je v Rusku a že její havárie nebyl Černobyl, ale ani tak to nebylo hezké. Autoři se nejspíš inspirováli právě Černobylem, protože žádná jiná havárie podobného rozsahu v jiné elektrárně v Rusku nenastala. (tom.nosek)
  • Filmaři se dopustili chyby, když policejní motocykly ve snímku představují civilní verze s viditelně přidělanými majáčky a levnými polepy. Originální policejní verze tohoto motocyklu je jednomístná, má speciální ochranné rámy, jiné kufry a vzadu teleskopický maják. (Aneter)

Reklama

Reklama