Reklama

Reklama

Jack Ryan - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2022, 6 h 54 min (Minutáž: 46–65 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

John Krasinski, Wendell Pierce, Nina Hoss, Peter Guinness, Alexej Manvelov, James Cosmo, Betty Gabriel, Michael Kelly, Michail Safronov, Adam Vacula (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ve 3. sérii seriálu Tom Clancy’s Jack Ryan závodí Jack s časem a křižuje Evropou, aby zabránil nebezpečné frakci ruské vlády obnovit sovětské impérium a rozpoutat třetí světovou válku. (Prime Video)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (56)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabavna a pomerne akcna seria, kde jedna z hlavnych postava je i zenska prezidentka hrana sympatickou Nemkou, Ninou Hoss. Ryan ma ten klasicky psikovsky vyraz a akcie su hodne naivne. Ale zrezirovane je to cele velmi pekne. Holt mi ale dost veci bilo do oci. Poslabsie. Ale odsypa to - jednoducha zabavicka. Fanusikovia urcite skusknu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Americká tvorba odehrávající se v Česku diváka vždycky potěší, protože kombinuje filmařskou kvalitu spolu s nám známými lokacem. O to víc jsem nadšený, že se jedná zrovna o skvělou sérii jako je Ryan. Nutno ale říct, že oproti dvěma předchozím sériím je zde znatelný propad nejen v kvalitě, ale i v zábavnosti lokací. První série přišla s něčím novým a druhá série excelovala právě Venezuelou, ale třetí je už jakoby kopírka všech průměrných akčních seriálů. Mocenské boje USA a Ruska už jsou tisíckrát omílané a nebaví, o to horší je fakt, že stealth akce jsou zde všehovšudy JEN 2 a celý zbytek je politické tlachání, intriky státních úředníků a strašení jadernou válkou. Chybí zde větší rvačky, přestřelky, zkrátka cokoliv, co by bavilo sledovat - namísto toho se dočkáme jen nekonečného mluvení a přesouvání z místa A do místa B. Největší deviza celého brandu je právě Krasinsky a jeho postava - ten chlap je prostě charismatický sympaťák a táhne projekt nahoru, ale zde mu paradoxně ubrali prostor a je jen jakási vedlejší postavička na pozadí politiky. Dále kvalitu podrývá anglická mluva všech tří zúčastněných stran, a zrovna rusáci či češi zkrátka ztrácejí na jakékoli státní autenticitě. Suma sumárum jde o čistý průměr, který měl náběh být fantastickým pokračováním (pro někoho už kultovní) akční série, ale tohle je prostě odfláknuté. Rusko a USA je dnes v každém druhém snímku a s přihlédnutím k upozadění Krasinskeho vlastně moc nevím, za co bych chtěl 3. sérii chválit... ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte že tu máme tú CIA, ináč by sme boli v prdeli! Po výbornej prvej season, si v dvojke urobili prču z Venezuely, no a trojka je už ad absurdum. Tvorcovia akoby žili v inej dimenzii - výsadok U.S. v Rusku, česká prezidentka s agentom CIA v katakombách pod Kremľom... WTF! Dopozerané len kvôli tomu, len aby to martýrium už bolo za mnou. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi mě baví ty České reálie, to je snad první high-budget Hollywoodský film/seriál který se dost drží reality. A místní Česká prezidentka ala "badass Čaputová" to táhne nejvíc, překvapivě velmi výživná a vedle samotného Ryana doslova druhá hlavní postava. A nejen ona, ale celkově česká policie a armáda - je velmi příjemné vidět něco co nás ukazuje v docela nekompromisně drsném světle. Trochu cringe je jen to jak po událostech posledního roku tu ukazují Ruskou armádu a politiky jako ne úplně neschopné a racionální. A reálné lokace jsou tu nejen ty české - je skvělé že se Amazon plácl přes kapsu a objel s natáčením půlku Evropy, ne jako Netflix kde jedno město simuluje všechno. Snad jen Estonsko tu točili mám pocit na Šárce. Jinak je to docela fajn špionážní techno-thriller, ale na kvality originálních knih, kterých se drží jen velmi volně (hlavně Ryana samotného ukazuje jako hodně akční postavu), se nechytá - sice nedotahuje nejlepší žánrovou konkurenci dneška, Izraelský Tehran a Faudu, ale rozhodně vyhrává měřítkem. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejslabší série..Paradoxně i přes české reálie jsem se minimálně pěti díly hořko prokousával a pořádně mě bavilo až finále. Překvapilo mě, že ještě bude čtvrtá řada, myslel jsem, že třetí bude po těch letech finální, tak snad se inspirují kvalitativně u té první ať má být Jack Ryan v podání Krasinského na co pyšný.. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • V epizodě je na monitoru zobrazena mapa letiště v České republice. Už na první pohled jde ale vidět, že názvy a polohy měst vůbec nesedí s realitou a že je mapa špatně (Ostrava je zobrazena vedle Prahy apod.) (TheEvilTwin)
  • V čase 23:10 je v popisku Prague Castle, ale na snímku je Chrám Matky Boží před Týnem. (Ondrej.Strna)
  • V čase 18:30 má bodyguard české prezidentky Radek (Adam Vacula) na balistické vestě přichycenou českou vlajku v maskovací barvě opačně, než má být – červená barva je nahoře a bílá dole. (Pimburger)

Reklama

Reklama